Αυτό είναι το αίτημα της οικογένειας Κατσίφα στις αλβανικές αρχές

Τι αναφέρει η οικογένεια στο έγγραφο

Ερωτήματα προκαλεί η στάση των Αλβανικών αρχών, καθώς καθυστερούν  να παραδώσουν τη σορό του Κωνσταντίνου Κατσίφα στην οικογένεια του  ώστε  να γίνει η κηδεία. Η σορός του παλικαριού παραμένει στα Τίρανα και οι Αλβανοί προβάλλουν διάφορα προσχήματα στους δικηγόρους της οικογένειας. 

Οι Αλβανοί ρίχνουν λάδι στη φωτιά απαιτώντας από τον πατέρα του Κωνσταντίνου να πάει στα Τίρανα για να καταθέσει.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, ο πατέρας του Κωσταντίνου Κατσίφα θα πάει αύριο στα Τίρανα. Θα συνοδεύεται από τους δικηγόρους του. Φοβάται ότι οι Αλβανοί θα θελήσουν να τον εμπλέξουν και να σπιλώσουν τη μνήμη του Κωνσταντίνου. 

Στο χωριό Βουλιαράτες, η είδηση  της νέας καθυστέρησης  έπεσε σαν βόμβα. Έχουν σπάσει τα νεύρα τους. Ξεσπούν σε κλάματα.

O πατέρας του Κωνσταντίνου Κατσίφα  από  το βράδυ της Τετάρτης κατέθεσε το αίτημα στις αλβανικές αρχές. Ζητά να του παραδοθεί άμεσα η σορός του παιδιού του. Αναφέρει χαρακτηριστικά: 

«Όπως και εσείς γνωρίζετε έχουμε όλοι χρέος  και πρέπει να σεβαστούμε τη μνήμη του παιδιού μου δίνοντας μας  τη δυνατότητα να του πούμε το τελευταίο αντίο. Να θέσετε άμεσα αυτό το αίτημα και να στείλετε τη σορό του παιδιού μου για να τον κηδέψουμε».

Ο θρήνος στο χωριό του Κωνσταντίνου δεν έχει τελειωμό. Συγγενείς ανέβηκαν σήμερα στο σημείο όπου σκοτώθηκε από τα αλβανικά πυρά .

Έβαλαν την εικόνα της Παναγίας. Επέστρεψαν κρατώντας στα χέρια τους το αίμα του παλικαριού τους.

 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star εδώ.  
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top