Θρίλερ με τον Κατσίφα: Δεν παραδίδουν τη σορό του οι αλβανικές αρχές

Τι ζητά από τον πατέρα του η εισαγγελία Τιράνων

Δείτε στο video ποια εκδοχή δίνει για τον θάνατό του η Αλβανική αστυνομία

 

Σε θρίλερ για γερά νεύρα εξελίσσεται η υπόθεση θανάτου του Κωνσταντίνου Κατσίφα, ο οποίος έπεσε νεκρός από τα πυρά της αλβανικής αστυνομίας στο χωριό Βουλιαράτες.

Η ταλαιπωρία της οικογένειας του 35χρονου ομογενούς είναι μεγάλη, καθώς οι αλβανικές αρχές φαίνονται να τους εμπαίζουν.

Αν και αρχικά είχε υπάρξει μια πληροφορία πως σήμερα η  σορός θα παραδιδόταν στους οικείους, νεότερες πληροφορίες, αναφέρουν πως οι εισαγγελικές αρχές κάλεσαν τον πατέρα του Κωνσταντίνου Κατσίφα, να πάει στα Τίρανα προκειμένου να ενημερωθεί για την υπόθεση αλλά και για να υποβάλλει ο ίδιος εγγράφως το αίτημα περί παράδοσης της σορού του παιδιού του. 

Η οικογένεια του Κατσίφα ζητά να της παραδοθεί η σορός του παιδιού της

Δικηγόρος οικογένειας Κατσίφα στο STAR: Υπάρχει αίσθηση συγκάλυψης!

Η συγκλονιστική μαρτυρία του Έλληνα ιατροδικαστή που είδε τον Κατσίφα

Θάνατος Κατσίφα

Ο δικηγόρος της οικογένειας, Κώστας Γιοβανόπουλος, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, δεν έκρυψε την αίσθησή του ότι οι αλβανικές αρχές προσπαθούν να  αλλοιώσουν και να συγκαλύψουν στοιχεία για την εκτέλεση του Κωνσταντίνου Κατσίφα.

«Δεν υπήρχε κανένας λόγο να πάει η σορός στα Τίρανα, είχε συντελεστεί η ιατροδικαστική πράξη. Εγώ αισθάνθηκα, μιλώντας μαζί τους, ότι βρίσκονται για κάποιο λόγο σε δύσκολη θέση» είπε ο κ. Γιοβανόπουλος.

Η ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΤΟΥ ΙΑΤΡΟΔΙΚΑΣΤΗ ΠΟΥ ΕΙΔΕ ΤΗ ΣΟΡΟ ΤΟΥ ΚΑΤΣΙΦΑ

«Τόσα χρόνια στην καριέρα μου δεν έχω ξαναδεί ένα τέτοιο γαλήνιο και χαμογελαστό πρόσωπο. Πέθανε ευτυχισμένος Η αίσθησή μου είναι ότι άνοιξε τα χέρια και είπε “Σκοτώστε με”» είπε ο Θεόδωρος Βουγιουκλάκης.

Ο δικηγόρος τη2ς οικογένειας και ο Έλληνας ιατροδικαστής, είδανγια 5 λεπτά τη σορό του 35χρονου ομογενή, διαπιστώνοντας ότι έχουν χαθεί στοιχεία καθώς το πτώμα είχε πλυθεί και τα τραύματα είχαν συρραφεί.
 

Ρεπορτάζ: Κωνσταντίνος Γεώργιζας

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top