Tο μοιρολόι της μάνας του Κατσίφα: «Δεν αντέχω τη ζωή μου χωρίς εκείνον»

«Μου έφαγαν το παιδάκι μου οι Αλβανοί»

Ραγίζει καρδιές ο πόνος της μητέρας του 35χρονου Κωνσταντίνου Κατσίφα, ο οποίος έπεσε νεκρός από τα πυρά Αλβανών κομάντο το πρωί της 28ης Οκτωβρίου, όταν σήκωσε την ελληνική σημαία σε νεκροταφείο πεσόντων στο χωριό Βουλιαράτες του Αργυροκάστρου. 

«Πώς θα κάνω εγώ κουράγιο; Κωνσταντίνε μου, λεβέντη μου, καρδιά μου, σ’ έφαγαν οι Αλβανοί ζωή μου», μοιρολογούσε η μητέρα του 35χρονου στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, μη μπορώντας να συνειδητοποιήσει ότι ο γιος της είναι νεκρός. 

Οι Aλβανοί κομάντος χτύπησαν τη μάνα του νεκρού ομογενή

"Ζήτω η Ελλάδα", ήταν τα τελευταία λόγια του ομογενούς πριν πέσει νεκρός

«Δεν έχω ψυχή, δεν έχω κουράγιο. Γιατί να μου το σκοτώσουν το παιδί μου; Γιατί τον λεβέντη μου; Μας διέλυσαν. Μου το ΄φαγαν το παιδί μου οι Αλβανοί τα σκυλιά. Δεν ήθελαν ελληνική μειονότητα. Είχε χαρά το παιδί να στολίσει το σχολειό για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου, για τους ήρωες. Μου το ‘φαγαν το παιδάκι μου, τη ζωή μου. Δεν τη θέλω τη ζωή μου χωρίς τον Κωνσταντίνο. Δεν αντέχω», είπε με λυγμούς και την ανάσα της να κόβεται από τα δάκρυα και τον πόνο. 

Oι Αλβανοί δείχνουν τη σύλληψη του ομογενή, ενώ είπαν ότι είναι νεκρός

Αλβανός Πρωθυπουργός για νεκρό ομογενή: «Ήταν ένας τρελός εξτρεμιστής»

Οι δύο αδελφές του Κωνσταντίνου που μένουν μόνιμα στην Αθήνα έφτασαν στους Βουλιαράτες το βράδυ της Κυριακής για να συμπαρασταθούν στη μητέρα τους, η οποία μέχρι χθες το βράδυ δεν γνώριζε ότι το παιδί της είναι νεκρό, όπως αποκάλυψε η ρεπόρτερ του Star, Μαίρη Τζώρα, η οποία βρίσκεται στους Βουλιαράτες και παρακολουθεί τις εξελίξεις. 

Ο Κωνσταντίνος Κατσίφας έπεσε νεκρός με μια σφαίρα στο κεφάλι και μια ακόμη στο στήθος πιθανότατα από τα όπλα ελεύθερων σκοπευτών της αλβανικής αστυνομίας. 

Προβληματισμό τέλος προκαλεί η απάντηση του Αλβανού πρωθυπουργού, Έντι Ράμα στο ελληνικό υπουργείο Εξωτερικών, στην οποία χαρακτηρίζει τον 35χρονο Κωνσταντίνο Κατσίφα, "εξτρεμιστή" και καλεί την ελληνική πλευρά να ευχαριστεί τον Θεό που καμιά αθώα ζωή δε χάθηκε από την εξτρεμιστική του ανοησία. 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top