14χρονος μέλος κυκλώματος ναρκωτικών στην Κόρινθο

Ζύγιζε, συσκεύαζε και παρέδιδε τα ναρκωτικά

Περιπολικό

Ένα 14χρονο αγόρι συμπεριλαμβάνεται στα μέλη της εγκληματικής οργάνωσης, διακινούσε μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών ουσιών σε Αθήνα και Κόρινθο και εξαρθρώθηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου.

Ο 14χρονος  ήταν εκείνος που ζύγιζε συσκεύαζε και παρέδιδε τις ναρκωτικές ουσίες σε πελάτες - χρήστες. Είναι ο ανιψιός του εγκεφάλου της εγκληματικής οργάνωσης που εξάρθρωσε η αστυνομία πριν από λίγες ημέρες.

Οι αρχές έφθασαν στα ίχνη τους, παρακολουθώντας τις τηλεφωνικές τους  συνομιλίες, καθώς υπήρχαν υποψίες για τη δράση των επτά ατόμων.

(Ο Π. Μαριόλης)

Συνελήφθησαν επίσης η μητέρα του ανήλικου, αλλά και μια κοπέλα 20 ετών που είχε ενεργό δράση στην εγκληματική οργάνωση . 

(Ο Ι. Γλύκας)

Οι συνήγοροι υπεράσπισης του Μ.Τ., ενός εκ των κατηγορουμένων, Ιωάννης Γλύκας και Παναγιώτης Μαριόλης δήλωσαν στο star.gr και στην Τασούλα Παπανικολάου: 

«Καλείται η δικαιοσύνη να αποφασίσει χωρίς την ύπαρξη ενοχοποιητικών και επιβαρυντικών στοιχείων παρά μόνο τηλεφωνικών συνομιλίων - ενδεχομένως επιλεγμένων με τρόπο που στρεβλώνει την πραγματικότητα - για την τύχη ενός 14χρονου παιδιού. Είμαστε αισιόδοξοι για την τελική έκβαση».

Την Τετάρτη οι κατηγορούμενοι θα απολογηθούν στον ανακριτή.

Της Τασούλας Παπανικολάου  
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top