Νέα στάση εργασίας στο Μετρό – Οι συρμοί σταματούν στις 11 το βράδυ

Επαναπροκηρύχτηκε από το Εργατικό Κέντρο Αθηνών

Μετρό

Νέα στάση εργασίας προκήρυξε στο Μετρό το Εργατικό Κέντρο Αθηνών για απόψε το βράδυ. Αυτό σημαίνει ότι οι συρμοί των γραμμών 2 και 3 του Μετρό θα σταματήσουν από τις 23:00 τη νύχτα έως και τη λήξη της βάρδιας.

Οι στάσεις εργασίας είχαν κριθεί νωρίτερα παράνομες και καταχρηστικές από το Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών. 

Με ανακοίνωσή της μάλιστα η ΣΤΑΣΥ καλούσε τους εργαζόμενους της νυχτερινής βάρδιας να βρίσκονται στις θέσεις τους, ξεκαθαρίζοντας πως «τυχόν συμμετοχή στην προγραμματισμένη «παράνομη στάση εργασίας από τις 23.00 μ.μ. έως τη λήξη της λειτουργίας του μέσου, συνιστά αδικαιολόγητη απουσία. Η εταιρία ξεκαθαρίζει ότι για τη ζημία που θα προκληθεί στην ίδια και στο επιβατικό κοινό από την τυχόν πραγματοποίηση της εν λόγω στάσης εργασίας, «αυτή θα οφείλεται αποκλειστικά στην παράνομη συμπεριφορά των συμμετεχόντων».

Κανονικά τα δρομολόγια στο Μετρό - Αναστέλλεται η στάση εργασίας

Ωστόσο με νέα της ανακοίνωση, ενημέρωσε πως οι συρμοί θα σταματήσουν να κινούνται στις 23:00 της Παρασκευής έως τη λήξη της βάρδιας.

«H Διοίκηση της ΣΤΑΣΥ ΑΕ για λόγους ασφάλειας του επιβατικού κοινού και λαμβάνοντας υπόψη την απόφαση- ανακοίνωση του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Αθηνών (ΕΚΑ), να επαναπροκηρύξει (με τα ίδια κατ΄ ουσίαν αιτήματα) την κριθείσα ως παράνομη στάση εργασίας στο Μετρό, αποφάσισε να σταματήσει τη λειτουργία στις γραμμές 2 και 3 του Μετρό, σήμερα 19 Οκτωβρίου 2018 στις 23:00», αναφέρει η ανακοίνωση της ΣΤΑΣΥ.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top