Νύφη κατηγόρησε την πεθερά της ότι αποπλάνησε τον εγγονό της

Ελεύθερη χωρίς όρους αφέθηκε η 80χρονη – Το χρονικό της υπόθεσης

Ρόδος

Ελεύθερη χωρίς όρους, αφέθηκε χθες μια 80χρονη γυναίκα την οποία η νύφη της είχε κατηγορήσει στο παρελθόν για αποπλάνηση του ανήλικου εγγονού της.

Η απόφαση ελήφθη ομόφωνα από ανακριτή και εισαγγελέα, μετά την απολογία της ηλικιωμένης γυναίκας.

Η ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΤΗ ΡΟΔΟ ΑΠΟ ΤΟ 2012

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της «Δημοκρατικής», η ιστορία αυτή ξεκίνησε τον Ιανουάριο του 2012. Ωστόσο είχε τεθεί στο αρχείο με διάταξη του εισαγγελέα πλημμελειοδικών Ρόδου.

Τι είχε συμβεί; Η μητέρα του τότε 3,5 ετών αγοριού, είχε καταγγείλει ότι το παιδί της αποπλανήθηκε από άγνωστο πρόσωπο.

Συγκεκριμένα, είχε ισχυριστεί ότι το παιδί τής είχε εκμυστηρευθεί ότι κάποια είχε ασελγήσει σε βάρος του και το είχε υποχρεώσει σε ασελγείς πράξεις.

Για το περιστατικό διενεργήθηκε προκαταρκτική εξέταση, ελήφθησαν καταθέσεις και το παιδί υποβλήθηκε σε ιατροδικαστική έκθεση, η οποία δεν επιβεβαίωσε τις καταγγελίες.

ΕΞΙ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ, Η ΜΗΤΕΡΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΙΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ

Η «Δημοκρατική», αναφέρει ότι έξι χρόνια μετά, η μητέρα του παιδιού φέρεται να συγκεκριμενοποίησε τις αόριστες αρχικές καταγγελίες της, στο πρόσωπο της πεθεράς της, αναφερόμενη πιο συγκεκριμένα σε άλλα περιστατικά κακοποίησής του, που όπως υποστηρίζει, της είχε περιγράψει.

Και το ίδιο το παιδί, φέρεται να «ενοχοποίησε» τη γιαγιά του, εξεταζόμενο αρμοδίως κι από τους δικαστικούς πραγματογνώμονες.

Οι πραγματογνώμονες, ωστόσο, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, δεν κατέληξαν σε σαφές συμπέρασμα περί κακοποίησής του ή μη.

ΤΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕ Η 80ΧΡΟΝΗ ΣΤΗΝ ΑΠΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ

Η ηλικιωμένη γυναίκα, κατά τη διάρκεια της χθεσινής της απολογίας, αρνήθηκε και απέκρουσε ως εντελώς αβάσιμη, απαράδεκτη και «κατασκευασμένη» την κατηγορία της αποπλάνησης ανηλίκου, η οποία όπως είπε, είναι προϊόν της «αρρωστημένης φαντασίας της πάσχουσας από διπολική διαταραχή και σχιζοφρένεια μηνύτριάς της».

Επεσήμανε εξάλλου ότι είναι η δεύτερη φορά που η μηνύτρια και νύφη της, προσπαθεί να την εμπλέξει σε μία βδελυρή και απαράδεκτη ιστορία που γέννησε η αρρωστημένη φαντασία της.

Υποστήριξε ότι η μηνύτρια πάσχει από χρόνια κληρονομική σχιζοφρένεια και ψυχωσική διπολική συνδρομή η οποία βρίσκεται σε έξαρση διότι πιστεύει ότι εξώθησε τον γιο της να ζητήσει τη λύση του γάμου του μαζί της γι’ αυτό και επανήλθε με νέα μηνυτήρια αναφορά 6 χρόνια μετά από την αρχειοθέτηση της πρώτης.

Η εναντίον της καταδίωξη, όπως ισχυρίστηκε, αναζωπυρώθηκε 6 ολόκληρα χρόνια μετά τη αρχική ψευδή καταμήνυση που υπέβαλε εναντίον της επειδή ο γιος της στις αρχές του έτους 2018 μη αντέχοντας άλλο την ψυχοπαθητική συμπεριφορά της συζύγου του, της ανακοίνωσε την οριστική απόφασή του να λύσει τον γάμο τους.

Υποστήριξε ακόμη ότι η μηνύτριά της πιστεύει ακράδαντα ότι είναι μάγισσα και της έχει κάνει μάγια.

Η αγάπη της προς το μοναδικό της εγγονάκι αποτέλεσε το κίνητρο της μηνύτριας να επανέλθει προκειμένου να την εκδικηθεί και να της αποστερήσει την επικοινωνία της μαζί του διότι την θεωρεί υπεύθυνη της επικείμενης αγωγής διαζυγίου του γιου της γι’ αυτό απαγόρευσε οποιαδήποτε επικοινωνία της μαζί του.

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top