Στις 7 Μαρτίου η δίκη του μοντέλου που συνελήφθη με κοκαΐνη στο Χονγκ Κονγκ

Απορρίφθηκε το αίτημα έκδοσής της στην Ελλάδα

Στις 7 Μαρτίου θα γίνει η δίκη της 20χρονης Ειρήνης, η οποία τον Νοέμβριο του 2017 συνελήφθη στο αεροδρόμιο του Χονγκ Κονγκ με μεγάλη ποσότητα κοκαΐνης στην κατοχή της. 

Όπως δήλωσε ο δικηγόρος της κοπέλας, Σάκης Κεχαγιόγλου στον ΑΝΤ1, η κυβέρνηση του Χονγκ Κονγκ αρνήθηκε την έκδοσή της στην Ελλάδα πριν από την εκδίκαση της υπόθεσης. Έτσι, αν αθωωθεί θα επιστρέψει στην Ελλάδα, ενώ αν καταδικαστεί θα εξεταστεί το αίτημα έκδοσής της, ώστε να εκτίσει την ποινή της σε ελληνικές φυλακές. 

Ραγδαίες εξελίξεις με τη 19χρονη Ελληνίδα μοντέλο που συνελήφθη με κοκαΐνη στο Χονγκ Κονγκ – Κινδυνεύει με ισόβια!

Αυτό είναι το 19χρονο μοντέλο από τη Μυτιλήνη που συνελήφθη στο Χονγκ Κονγκ με κοκαΐνη

Η 20χρονη κρατείται σε φυλακές ανηλίκων, μέχρι να συμπληρώσει το 21ο έτος της ηλικίας της και σε λίγο καιρό θα μεταφερθεί σε φυλακές ενηλίκων. 

«Πρόσφατα τηλεφώνησε στους γονείς της. Ήμουν παρών. Οι στιγμές ήταν συγκινητικές. Έχει έναν αδερφό 9 ετών και αυτό που είπε είναι πως δε θα τον δει να μεγαλώνει. Οι γονείς της όσοι ώρα μιλάνε μαζί της, προσπαθούν να της δώσουν θάρρος», δήλωσε ο κ. Κεχαγιόγλου.

Γυναίκα αράχνη ή βαποράκι το 19χρονο μοντέλο που πιάστηκε με την κοκαΐνη στο Χονγκ Κονγκ; Τι λέει ο δικηγόρος της

Ραγδαίες εξελίξεις για τη 19χρονη που συνελήφθη στο Χονγκ Κονγκ με κοκαΐνη! Ένας Ρουμάνος το πρόσωπο κλειδί στην υπόθεση

Η Ειρήνη συνελήφθη τον Νοέμβριο του 2017 στο διεθνές αεροδρόμιο του Χονγκ Κονγκ. 

Σε έλεγχο ρουτίνας από την αστυνομία, στο σακίδιό της βρέθηκε μια κρυφή θήκη, όπου είχε κρύψει το έναν καφέ φάκελο με τα 2,6 κιλά κοκαΐνη.

Συναντήθηκε με τους γονείς της στη φυλακή η 19χρονη που συνελήφθη με κοκαΐνη στο Χονγκ Κονγκ

Η είδηση της σύλληψής της είχε συγκλονίσει τους γονείς της, καθώς οι ίδιοι πίστευαν ότι η κόρη τους σπουδάζει στην Καλαμάτα, όπως τους είχε πει η ίδια. Ο πατέρας της μάλιστα είναι αστυνομικός και θεωρεί ότι η κόρη του έπεσε θύμα δικτύου εμπορίας ναρκωτικών, που εκμεταλλεύτηκε την αφέλειά της και την χρησιμοποίησε χωρίς η ίδια να το ξέρει ως βαποράκι. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top