Ραγδαίες εξελίξεις με τη 19χρονη Ελληνίδα μοντέλο που συνελήφθη με κοκαΐνη στο Χονγκ Κονγκ – Κινδυνεύει με ισόβια!

Δείτε τις φώτο- Νέα ενημέρωση:23-11-2017 20.30

Σάλο έχει προκαλέσει στα διεθνή ΜΜΕ η σύλληψη 19χρονου μοντέλου από την Ελλάδα!

Η νεαρή συνελήφθη την περασμένη Δευτέρα στο διεθνές αεροδρόμιο του Χονγκ Κονγκ. Σε έλεγχο ρουτίνας από την αστυνομία, στο σακίδιο της 19χρονης Ελληνίδας βρέθηκε μια κρυφή θήκη. Εκεί είχε κρύψει το μοντέλο έναν καφέ φάκελο με τα 2,6 κιλά κοκαΐνη, ο οποίος τώρα μπορεί να της κοστίσει μια ζωή στη φυλακή.

Το όνομά της δεν έχει δοθεί στη δημοσιότητα, αν και τα κινεζικά ΜΜΕ το δημοσιεύουν ήδη.

Διαβάστε επίσης: 19χρονη Ελληνίδα μοντέλο συνελήφθη με κοκαΐνη στο αεροδρόμιο του Χονγκ Κονγκ

Η στιγμή της σύλληψής της έχει καταγραφεί σε video. Οι αστυνομικοί της φόρεσαν μαύρη κουκούλα στο κεφάλι για να μην φανεί το πρόσωπό της και της πέρασαν χειροπέδες.

Η αξία της κοκαΐνης που μετέφερε η 19χρονη Ελληνίδα είναι, σύμφωνα με τα κινέζικα ΜΜΕ, είναι 2,4 εκατομμύρια δολάρια Χονγκ Κονγκ (σ.σ. 300.000 δολάρια ΗΠΑ).

Κινδυνεύει με ισόβια

Η 19χρονη οδηγήθηκε ήδη στο δικαστήριο του West Kowloon στο Χονγκ Κονγκ και αντιμετωπίζει βαρύτατο κατηγορητήριο για διακίνηση ναρκωτικών.

Σύμφωνα με τα ασιατικά ΜΜΕ, το δικαστήριο αρνήθηκε να ορίσει εγγύηση για να αφεθεί ελεύθερη. Η εκδίκαση της υπόθεσής της αναβλήθηκε έως τις 14 Φεβρουαρίου του 2018, σύμφωνα με την thestandard.com.hk.

Αν το 19χρονο μοντέλο καταδικαστεί, κινδυνεύει με πρόστιμο 5 εκατ. δολαρίων Χονγκ Κονγκ (σ.σ. 640.000 δολάρια ΗΠΑ) και με ισόβια φυλάκιση! 

Φωτογραφία από την αστυνομία του Χονγκ Κογνκ

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top