Έπεσαν σοβάδες στο κεφάλι εκπαιδευόμενης – Δείτε εικόνες

Τι καταγγέλλουν οι εργαζόμενοι του νοσοκομείου Κιλκίς

Σοβάδες νοσοκομείο πτώση

Τυχερή μέσα στην ατυχία της ήταν μια ασκούμενη εργαζόμενη στο νοσοκομείο του Κιλκίς, όταν έπεσαν σοβάδες από το ταβάνι στο κεφάλι της.

Σοβάδες νοσοκομείο Κιλκίς

Σύμφωνα με τις καταγγελίες του Σωματείου Εργαζομένων του νοσοκομείου, το περιστατικό σημειώθηκε την περασμένη Παρασκευή, σε είσοδο της Α΄ πτέρυγας (κατασκευής 1937), όπου κατέρρευσε ο σοβάς της οροφής.

Η γυναίκα που ασκείται ως βοηθός Ιατρικών και Βιολογικών Εργαστηρίων, τραυματίστηκε ελαφρά και υπεβλήθη σε κλινική εξέταση και ακτινολογικό έλεγχο.

Σοβάδες νοσοκομείο Κιλκίς

Με ανακοίνωσή του, το σωματείο του νοσοκομείου, ανέφερε πως «από τύχη αποφεύχθηκαν τα χειρότερα», ενώ τόνισε πως παρόμοιο περιστατικό είχε συμβεί και πέρυσι στην ίδια πτέρυγα, όταν «έπεσε μεγάλο κομμάτι σοβά σε θάλαμο κλινικής. Επίσης στην ίδια πτέρυγα στεγάζονται κοιτώνες ιατρών όπου υπάρχει εκτεταμένη αποκόλληση και πτώση σοβάδων».

Σοβάδες νοσοκομείο Κιλκίς

«Με μοναδικό γνώμονα την ασφάλεια των ασθενών των συνοδών και των  εργαζομένων, σας παρακαλούμε όπως αναδείξετε το συμβάν γιατί υπάρχουν υγρασίες και ρωγμές του σκυροδέματος σε αρκετά σημεία του κτιρίου» αναφέρει σε ανακοίνωση του, το σωματείο του Νοσοκομείου στο Κιλκίς, δημοσιεύοντας και τις σχετικές φωτογραφίες.

Σοβάδες νοσοκομείο Κιλκίς

Σοβάδες νοσοκομείο Κιλκίς

Σοβάδες νοσοκομείο Κιλκίς

ΞΥΛΟΔΑΡΜΟΙ ΓΙΑΤΡΩΝ ΚΑΙ ΝΟΣΗΛΕΥΤΩΝ

Εκτός πάντως από τους σοβάδες που έπεσαν στο κεφάλι εκπαιδευόμενης στο νοσοκομείο του Κιλκίς, το περασμένο Σάββατο ένας νοσηλευτής του Ιπποκράτειου Νοσοκομείο ξυλοκοπήθηκε άγρια από συνοδούς ασθενή.

Τα περιστατικά βίας κατήγγειλε η ΠΟΕΔΗΝ, η οποία αποκάλυψε μάλιστα, πως θύμα επίθεσης έπεσε επίσης μια νοσηλεύτρια στη Χαλκιδική, όπως και η διευθύντρια της ψυχιατρικής.

Σύμφωνα πάντως με έρευνα της Alco την οποία παρουσίασε ο Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου, 6 στους 10 γιατρούς πιστεύει οτι ο τρόπος που λειτουργεί το ΕΣΥ εγκυμονεί κίνδυνους.

  • 1 στους 2 Έλληνες δεν μπορεί να πληρώσει τις δαπάνες για την υγεία
  • 7 στους 10 γιατρούς αρνούνται να εργαστούν το νέο σύστημα ΤΟΜΥ
  • 4 στους 10 ΓΙΑΤΡΟΥΣ δυσκολεύονται να συντηρήσουν τα ιατρεία τους


 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top