Χανιά: Δεν πέθανε από ανακοπή η 20χρονη στο ασανσέρ

Τι λέει ο ιατροδικαστής που εξέτασε την κοπέλα

Η απόλυτη ανατροπή ήρθε στην υπόθεση του θανάτου της 20χρονης, η οποία εξέπνευσε το πρωί της Τετάρτης στο νοσοκομείο Χανίων, και είχε βρεθεί αναίσθητη μέσα στο ασανσέρ του ξενοδοχείου όπου εργαζόταν. 

Η αρχική εκτίμηση ήταν ότι η άτυχη κοπέλα είχε υποστεί ανακοπή καρδιάς. Μάλιστα είχε μείνει μέσα στο ασανσέρ για περίπου 20 λεπτά χωρίς τις αισθήσεις της πριν καταφέρουν να την απεγκλωβίσουν οι συνάδελφοί της. 

Χανιά: 20χρονη έπαθε ανακοπή σε σταματημένο ασανσέρ

Πέθανε η 20χρονη που είχε πάθει καρδιακή προσβολή μέσα σε ασανσέρ

Ο ιατροδικαστής Χανίων, Αντώνης Παπαδομανωλάκης όμως, την Πέμπτη το πρωί έδωσε μια άλλη, τραγική διάσταση στον θάνατο της κοπέλας, καθώς δήλωσε με κατηγορηματικό τρόπο ότι η 20χρονη δεν πέθανε από ανακοπή και πλέον εξετάζεται το ενδεχόμενο ενός τραγικού ατυχήματος. 

Όπως είπε στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, ενδεχομένως κάποιο ρούχο της κοπέλας να πιάστηκε στο κενό μεταξύ του τοίχου και του ασανσέρ και να προκάλεσε έναν απαγχονισμό. Αυτό προκάλεσε ασφυξία στην 20χρονη, με αποτέλεσμα να μην οξυγονώνεται σωστά ο εγκέφαλός της για πάνω από το όριο των 6 – 7 λεπτών κι έτσι να νεκρωθεί ο εγκέφαλός της. 

«Αρχικά κοιτάζουμε αν υπάρχει εγκληματική ενέργεια. Δηλαδή κάποιος στραγγαλισμός. Ασφυκτικός θάνατος θεωρείται. Τις επόμενες ημέρες θα επισκεφθώ τον χώρο, δηλαδή τον ανελκυστήρα όπου βρέθηκε αναίσθητη η κοπέλα, αν και έχουν περάσει 13 ημέρες και δεν υπάρχουν σημάδια. Έχει κάτι στον λαιμό, στον τράχηλο, το οποίο εξ αποκλεισμού άλλων αιτιών υποθέτω ότι έχει σχέση με αυτό που συνέβη εκεί ως εργατικό ατύχημα», είπε ο κ. Παπαδομανωλάκης και πρόσθεσε:

«Δεν υπάρχουν υπολείμματα αιμορραγίας στο κρανίο ή τον εγκέφαλο. Το μόνο που είχε ο εγκέφαλος ήταν νέκρωση λόγω της ανοξίας».
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top