Πύρρος Δήμας:Όγκος στον εγκέφαλο-Στο πιο ωραίο μυαλό που υπήρχε στη ζωή μου

Η πρώτη του συνέντευξη τέσσερις μήνες μετά τον θάνατο της Αναστασίας

Ο Πύρρος Δήμας συγκλονίζει στην πρώτη συνέντευξη που δίνει μετά τον θάνατο της γυναίκας του. Θυμάται τους διαλόγους τους και μιλά για τη ζωή του χωρίς την Αναστασία.

«Ο Πύρρος δεν ήταν για μένα ο κεραυνοβόλος έρωτας, όσο κι αν τον στεναχωρεί αυτό… Σιγά σιγά τον ερωτεύτηκα, τον αγάπησα, τον κουβαλάω μέσα μου. Δεν με εντυπωσίασε το κορμί του, τα μάτια του, αλλά ότι γελάει και κλαίει με την ίδια ευκολία» είχε πει η Αναστασία σε συνέντευξή της για τον Χρυσό Ολυμπιονίκη της Άρσης Βαρών.

«Όγκος στον εγκέφαλο. Για φαντάσου, στο πιο ωραίο μυαλό που υπήρχε στη ζωή μου. Γυρίσαμε από το νοσοκομείο στο σπίτι. "Θα πεθάνω" μου λέει. "Τότε θα πεθάνω και εγώ" της είπα» εξομολογείται ο Πύρρος Δήμας στο protagon. 

«Δεν υπερβάλλω όταν σου λέω ότι οι δυο μας ζήσαμε τόσα πολλά και απίστευτα μαζί που ήδη είχαμε χορτάσει ζωή. Από την άλλη, πώς να χορτάσεις τον Νικόλα, που είναι τώρα εννέα, πες μου. Γίνεται να μη θες να απολαύσεις την Ελένη, τη Μαρία, και τον Βίκτωρα που τώρα χτίζουν τις ζωές τους;» συνεχίζει.

Πέρασαν κιόλας 4 μήνες χωρίς την Αναστασία.  «Μπαίνεις στο σπίτι και συνειδητοποιείς ότι λείπει. Σε πληγώνει. Συμβαίνει κάτι. Θα ήθελες να την πάρεις τηλέφωνο. Δεν μπορείς.  Είναι ακόμα νωρίς, αλλά νομίζω ότι η απουσία είναι κάτι που δεν συνηθίζεται ποτέ» παραδέχεται. 

Οι δυο τους γνωρίστηκαν το 1992. Η φιλία τους έγινε έρωτας κι έπειτα οικογένεια. Παντρεύτηκαν το 1996 και απέκτησαν μαζί 4 παιδιά.  «Τα μετάλλια τους» όπως λέει ο Πύρρος Δήμας.

Ήταν εκεί για να του δίνει δύναμη. Μια μαχήτρια της ζωής. Και τώρα που λείπει, ο ατσαλένιος Πύρρος λυγίζει… 

«Δεν υπάρχει μία στιγμή. Είναι πολλές στιγμές. Κάποιες φορές ξεχνάς και πώς είναι να μην αισθάνεσαι λυγισμένος. Συχνά αναρωτιέσαι ποιες είναι οι στιγμές που αισθάνεσαι καλά... Και εμείς στο σπίτι είχαμε φτιάξει μία δεξαμενή θάρρους που ο ένας έδινε στον άλλον. Όποιος λύγιζε, έπαιρνε κουράγιο από εκεί» καταλήγει. 

Δείτε ολόκληρο το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του STAR με τη Μάρα Ζαχαρέα

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top