Θάνατος 33χρονου Ζακ: Απολογείται σήμερα ο κοσμηματοπώλης

Περνά ξανά το κατώφλι της Ευελπίδων

Δείτε στο video τι δήλωσε ο πατέρας του 33χρονου Ζακ στην εκπομπή "Αλήθειες με τη Ζήνα"

 

Στον ανακριτή οδηγείται σήμερα ο κοσμηματοπώλης της οδού Γλαδστώνος προκειμένου να απολογηθεί για την εμπλοκή του στα όσα έγιναν το μεσημέρι της Παρασκευής στο κατάστημά του στην Ομόνοια, και είχαν ως αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του 33χρονου Ζακ.

Ο 73χρονος ιδιοκτήτης του κοσμηματοπωλείου, εμφανίστηκε και χθες στην Ευελπίδων, ωστόσο το κατηγορητήριο σε βάρος του δεν ήταν έτοιμο και η ανακρίτρια του έδωσε νέα προθεσμία 24 ωρών προκειμένου να συγκεντρώσει τα απαιτούμενα στοιχεία, τα οποία έλειπαν από τη δικογραφία με πιο σημαντική την ιατροδικαστική έκθεση.

Μόνο στο Star ο πατέρας του Ζακ: «Τον γιο μου τον δολοφόνησαν»

Προθεσμία για να απολογηθεί πήρε ο κοσμηματοπώλης της Ομόνοιας

Έτσι στις 10:00 το πρωί σήμερα, αναμένεται να περάσει και πάλι το κατώφλι της Ευελπίδων. Ο κοσμηματοπώλης της Ομόνοιας διώκεται για θανατηφόρο σωματική βλάβη και επικίνδυνη σωματική βλάβη. Ο ίδιος αρνείται πως οι πράξεις του οδήγησαν στον θάνατο τον 33χρονο Ζακ Κ.

Ο κοσμηματοπώλης συνελήφθη το περασμένο Σάββατο, μετά τη δημοσιοποίηση βίντεο που τον έδειχνε να χτυπά τον 33χρονο, μαζί με ακόμη ένα άτομο, που εντοπίστηκε τη Δευτέρα, και ομολόγησε την εμπλοκή του.

Ο 55χρονος που είναι ιδιοκτήτης καταστήματος της περιοχής, υποστήριξε ότι ενεπλάκη προκειμένου να εμποδίσει τον 33χρονο να βγει από το κοσμηματοπωλείο επειδή είχε δει ότι κρατούσε μαχαίρι και ήθελε να τον σταματήσει για να μην κινδυνεύσουν οι άνθρωποι που ήταν έξω από το κατάστημα.

Ο δεύτερος κατηγορούμενος αναμένεται να απολογηθεί την ερχόμενη Παρασκευή.

«Ήταν σε αμόκ» λέει ο 55χρονος που συνελήφθη μαζί με τον κοσμηματοπώλη

ΑΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΤΑ ΤΑ ΑΙΤΙΑ ΘΑΝΑΤΟΥ ΤΟΥ 33ΧΡΟΝΟΥ ΖΑΚ

Τη Δευτέρα οι ιατροδικαστές Νίκος Καλογρηάς και Σουλτάνα Μαριανού από το Δημόσιο και ο Σ. Τσαντίρης που ορίσθηκε ως πραγματογνώμονας από την οικογένεια του 33χρονου πραγματοποίησαν νεκροψία – νεκροτομή στη σορό του άτυχου άνδρα, όμως, όπως ανακοίνωσαν, «η αιτία θανάτου του είναι απροσδιόριστη».

Όπως ανέφεραν στο πόρισμά τους, το θύμα έφερε κακώσεις, όμως αυτές δε δικαιολογούν από μόνες τους το θάνατο. Έτσι, οι αρχές αναμένουν τις απαντήσεις από τις τοξικολογικές και ιστολογικές εξετάσεις, τα αποτελέσματα των οποίων όμως θα καθυστερήσουν σημαντικά. 

Η κηδεία του 33χρονου έγινε χθες το μεσημέρι στην Κίρρα Φωκίδας, τον τόπο όπου έζησε τα παιδικά του χρόνια.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top