Ζακ Κωστόπουλος: Προσήχθη ο δεύτερος άνδρας που συμμετείχε στον ξυλοδαρμό

Απροσδιόριστη η αιτία θανάτου του 33χρονου

Ζακ Κωστόπουλος

Σκοτάδι εξακολουθεί να υπάρχει για τα αίτια του θανάτου του 33χρονου Ζακ Κωστόπουλου που έχασε τη ζωή του στο κοσμηματοπωλείο στο κέντρο της Αθήνας, αφού η νεκροψία δεν κατέληξε σε συμπέρασμα. Στο μεταξύ οι αστυνομικοί ταυτοποίησαν και προσήγαγαν το βράδυ της Δευτέρας τον δεύτερο άντρα που φαίνεται στο βίντεο να συμμετέχει στον ξυλοδαρμό.

Απροσδιόριστη παραμένει η αιτία θανάτου του 33χρονου ληστή, σε αυτό κατέληξαν τόσο οι δύο ιατροδικαστές που έκαναν τη νεκροτομή όσο και ο τεχνικός σύμβουλος που έχει ορίσει η οικογένεια του θύματος. 

Τι προκάλεσε, όμως, τον θάνατο του 33χρονου;  

«Δεν υπήρχαν θανατηφόρες κακώσεις ούτε από τα γυαλιά», δήλωσε σχετικά ο ιατροδικαστής. 

«Καταμετρήθηκαν όλα τα θλαστικά τραύματα και οι εξωτερικές κακώσεις που έφερε, δεν μπορέσαμε εμφανώς να προσδιορίσουμε μια σπλαχνική κάκωση η οποία θα ήταν ασύμβατη με τη ζωή», εξηγεί ο τεχνικός σύμβουλος της οικογένειας του θύματος, Σωκράτης Τσαντίρης.

Για τοξικολογικές και ιστολογικές που θα βγουν σε ένα μήνα. 

Μία αυτόπτης μάρτυρας μιλάει για έναν άνθρωπο που έδειχνε να τα έχει χαμένα:

«Μπαίνει στην καφετέρια, κάνει τις κινήσεις μέσα έξω, έξω μέσα. Φεύγει δεν διαπληκτίστηκε με κανέναν στον δρόμο. Παίρνει το μαχαίρι, παίρνει και τον πυροσβεστήρα πάλι εν κίνησει και τροχάδην πήγε στο χρυσοχοείο πετάει το τέτοιο και την συνέχεια την ξέρετε».

Τον είχαν ληστέψει ξανά

Ο 73χρονος κοσμηματοπώλης είχε γίνει στόχος κακοποιών στο παρελθόν. Το μεσημέρι της περασμένης Παρασκευής, όμως,  θόλωσε όταν είδε το νεαρό μέσα στο κατάστημά του.  

Στο σημείο λουλούδια, κεριά και συνθήματα, ενώ οι αστυνομικοί αναζητούν τον δεύτερο άνδρα.

Όπως φαίνεται και στο βίντεο συμμετείχε και αυτός  στο σπάσιμο της βιτρίνας του κοσμηματοπωλείου όπως και στον ξυλοδαρμό του 33χρονου με απανωτές κλωτσιές. 

Την Τρίτη το πρωί ο 73χρονος κοσμηματοπώλης που ήρθε αντιμέτωπος με  έναν άγνωστο οπλισμένο με μαχαίρι μέσα στο μαγαζί του θα απολογηθεί στον ανακριτή. Η ιατροδικαστική έκθεση φαίνεται να τον αθωώνει. 

 

 Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star εδώ. 


 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top