Στην καρότσα αγροτικού πάνε σχολείο οι μαθητές στην Αργολίδα

Δεν έχει υπογραφεί συμφωνία για τη μεταφορά των μαθητών

Μαθητές σε αγροτικό αυτοκίνητο

Πρώτη δημοσίευση: 19/89/2018, 13:16

Στοιβαγμένοι στις καρότσες αγροτικών αυτοκινήτων μεταφέρονται από και προς τα σχολεία τους οι μαθητές στην Αργολίδα, καθώς κρίθηκε άγονος ο διαγωνισμός για τη μεταφορά των μαθητών από την Περιφερειακή Ενότητα Αργολίδας. 

Μαθητές πάνε στο σχολείο πάνω στην καρότσα αγροτικών

Αναμένεται λοιπόν να γίνει νέος διαγωνισμός, όμως το υπουργείο δε θα αλλάξει τους όρους του διαγωνισμού και την αποτίμηση των δρομολογίων κι έτσι είναι άγνωστο αν θα υπάρξει ενδιαφέρον από τα ΚΤΕΛ ή από άλλες μεταφορικές εταιρίες. 

Αυτοί που ταλαιπωρούνται όμως είναι οι μαθητές και οι γονείς, που μεταφέρουν τα παιδιά με όποιον τρόπο μπορούν, πολλές φορές μάλιστα θέτοντάς τα σε κίνδυνο, όπως για παράδειγμα όταν επιβιβάζονται στις καρότσες αγροτικών αυτοκινήτων. 

Την Τετάρτη πραγματοποιήθηκε σύσκεψη στην περιφερειακή Ενότητα Αργολίδος, στην οποία έγινε γνωστό ότι η μεταφορά των μαθητών δε θα ξεκινήσει σύντομα, κάτι που εξαγρίωσε τους γονείς. 

Έτσι την Πέμπτη, μαθητές του 1ου και 2ου Λυκείου και του ΕΠΑΛ Ναυπλίου πραγματοποίησαν πορεία προς το κτίριο της Περιφερειακής ενότητας και προχώρησαν στην κατάληψή του. 

Πηγή: argonafplia.gr

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top