«Θα “φάω” όλον τον κόσμο, αλλά θα βρω αυτόν που σκότωσε το παιδί μου»

Σπαράζει η μητέρα του 26χρονου που σκοτώθηκε σε τροχαίο μαζί με την κοπέλα

Τα μάτια της έχουν στεγνώσει και δε βγάζουν άλλα δάκρυα. Η μητέρα του 26χρονου Σοκόλ, ο οποίος σκοτώθηκε μαζί με την κοπέλα του σε τροχαίο στην Αγίου Μελετίου ορκίζεται ότι θα βρει τον άνθρωπο που σκότωσε τα δύο παιδιά για να τιμωρηθεί. 

Θρήνος στην κηδεία του 26χρονου Σοκολ

«Καλύτερα να παραδοθεί. Όπου και να πάει, θα “φάω” τον κόσμο αλλά θα τον βρω. Ορκίζομαι ότι θα κάνω τα πάντα για να τον βρω», λέει η μητέρα του νεαρού στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα».

Απαρηγόρητοι και οι γονείς της Βερόνικα, οι οποίοι δεν μπορούν να διανοηθούν πώς ο άνθρωπος που χτύπησε με το αυτοκίνητό του τη μηχανή στην οποία επέβαιναν τα δύο παιδιά μπορεί και κοιμάται τα βράδια. 

«Αυτός ο άνθρωπος δεν πρέπει να έχει καρδιά. Δε σταμάτησε καν για να βοηθήσει τα παιδιά. Αν είχε βοηθήσει ίσως τώρα η κόρη μου να ζούσε», λέει με δάκρυα στα μάτια η μητέρα της κοπέλας. 

Τα δύο παιδιά ήταν μαζί από τα 13 τους χρόνια. Ο Σοκόλ είχε τελειώσει τις σπουδές του στην υποκριτική και θα ξεκινούσε να εργάζεται. Η Βερόνικα σπούδαζε στο τρίτο έτος του ΤΕΙ μικροβιολογίας. 

Οι δυο τους έκαναν όνειρα για να ξεκινήσουν την κοινή τους ζωή και είχαν σκοπό να παντρευτούν, όμως ένας ασυνείδητος οδηγός τους έκοψε το νήμα της ζωής. 

«Το παιδί μου πρέπει να ήταν σταματημένο και να του έπεσε πάνω το αυτοκίνητο γιατί η μηχανή του είναι άθικτη», λέει η μητέρα του νεαρού. 

Δεν μπορεί να πιστέψει πως χάθηκε ο μονάκριβός της. Πώς σίγησε η χαρά από το σπίτι της. Το μόνο που ζητά πλέον είναι δικαίωση για τον τραγικό χαμό των δύο παιδιών. 

«Είχαν πάει μαζί διακοπές, ήταν ερωτευμένοι, θα παντρευόντουσαν. Να παραδοθεί στην αστυνομία γιατί από εμένα δε θα γλιτώσει», λέει η μητέρα του Σοκόλ. 

Το τροχαίο σημειώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής στην Αγίου Μελετίου, όταν ασυνείδητος οδηγός χτύπησε και  εγκατέλειψε αιμόφυρτο νεαρό ζευγάρι, το οποίο επέβαινε σε μηχανή.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top