Έγκλημα Γιαννιτσών: Αυτή είναι η 20χρονη που πολιορκούσε ο δράστης

Την έβλεπε στην καφετέρια όπου δούλευε και την είχε ερωτευτεί

Μία νεκρή και τρεις τραυματίες είναι ο απολογισμός από το έγκλημα στην Κρύα Βρύση Γιαννιτσών. Ο έρωτας του 38χρονου για την 20χρονη Κική όπλισε το χέρι του. 

Η 20χρονη Κική

Η 20χρονη Κική

Γιαννιτσά: Κρίσιμη επέμβαση 5 ωρών για να σωθεί το χέρι της 22χρονης

Την έβλεπε στην καφετέρια όπου δούλευε περιστασιακά η κοπέλα και την είχε ερωτευτεί. Όταν όμως έμαθε ότι η νεαρή θα έφευγε στην Κρήτη, όπου είχε περάσει στη Σχολή Φιλολογίας, πήγε στο σπίτι της, ζητώντας της να μη φύγει. 

Η 20χρονη Κική

Η 20χρονη Κική

Ο πατέρας της Κικής επενέβη. Η μικρή «δε σε θέλει» του είπε. Τότε, ο 38χρονος επέστρεψε στο σπίτι του, στο Αγγελοχώρι Νάουσας και πήρε μια καραμπίνα, που χρησιμοποιούσε στο κυνήγι για αγριογούρουνα. Επέστρεψε στο σπίτι της οικογένειας κι άρχισε να πυροβολεί στον αέρα. 

Από αριστερά: η 22χρονη αδελφή που τραυματίστηκε στο χέρι και η 20χρονη Κική

Από αριστερά: η 22χρονη αδελφή που τραυματίστηκε στο χέρι και η 20χρονη Κική

Η 64χρονη γιαγιά μπήκε μπροστά από την εγγονή της για να την προστατεύσει και τελικά έπεσε νεκρή από τους πυροβολισμούς.  Από τα σκάγια τραυματίστηκαν ο 74χρονος παππούς και σοβαρότερα η 22χρονη αδελφή της Κικής. Στη συνέχεια ο δράστης φέρεται να προσπάθησε να αυτοπυροβοληθεί. Νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση. Εξετάζεται από τις αρχές αν όντως αυτοπυροβολήθηκε ή αν τον λίντσαραν ο πατέρας της κοπέλας και δύο φίλοι του, όταν τον κυνήγησαν μετά το έγκλημα. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top