Mετωπική σύγκρουση στην άσφαλτο: Ακαριαίος θάνατος για τους δύο οδηγούς

Η σύζυγος του ενός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Δυο άνδρες έχασαν τη ζωή τους χθες το βραδύ, όταν τα αυτοκίνητα τους συγκρουστήκαν μετωπικά  στην Νέα Λάμψακο της Ευβοίας ,κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες.

Ήταν  μεσάνυχτα ένα  αυτοκίνητο με οδηγό έναν 30χρονο κινούνταν  με κατεύθυνση την Χαλκίδα. Λίγο πριν τα φανάρια της Νέας Λαμψάκου το αυτοκίνητο συγκρούστηκε  μετωπικά με ένα αγροτικό φορτηγάκι το οποίο πήγαινε προς  τα Λέπουρα .

Οδηγός ήταν ένας 62χρονος ενώ δίπλα του ήταν  και η σύζυγος του.

Η σύγκρουση ήταν σφοδρή, το αυτοκίνητο του νεαρού σχεδόν διαλύθηκε .Στο σημείο έφτασαν αμέσως άνδρες της τροχαίας και της πυροσβεστικής όπως και ασθενοφόρο αλλά για τους δυο άνδρες ήταν αργά. Οι οδηγοί βρήκαν ακαριαίο θάνατο ενώ η σύζυγος του 62χρονου μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου και νοσηλεύεται.

Στο σημείο του θανατηφόρου τροχαίου ο δρόμος έκλεισε για αρκετή ώρα και στα δυο ρεύματα κυκλοφορίας. Η  τροχαία αναζητά τα αίτια της σύγκρουσης .

Μετωπική σύγκρουση στη περιφερειακή οδό της Λαμίας 
  .
Λίγο μετά τις 2 το βράδυ στο ύψος του νοσοκομείου Λαμίας  σημειώθηκε ένα παρόμοιο τροχαίο, χωρίς ευτυχώς να υπάρξουν θύματα .Τα αυτοκίνητα τα οποία οδηγούσαν δυο 6Ο χρόνοι συγκρουστήκαν μετωπικά. Οι δυο άνδρες εγκλωβίστηκαν  μέσα στα  αυτοκίνητα τους τα οποία έγιναν στην κυριολεξία σμπαράλια.

Στο σημείο της σύγκρουσης η κυκλοφορία διακόπηκε μέχρι να καθαριστεί το οδόστρωμα και να απομακρυνθούν τα δύο οχήματα .Προανάκριση για τους λόγους που οδήγησαν στο ατύχημα διενεργούν οι αστυνομικοί του τμήματος τροχαίας Λαμίας ..


    
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top