Φιλιπάππου: Μαύρες διακοπές για τον 25χρονο - Σπούδαζε στο εξωτερικό

Τι αναφέρει η γνωμάτευση του ιατροδικαστή

Πρώτη δημοσίευση: 13:17

Σε άγριο εφιάλτη εξελίχθηκαν οι διακοπές του 25χρονου Ν.Μ, ο οποίος έχασε τη ζωή του τα μεσάνυχτα της Τετάρτης στους Φιλοπάππου, όταν έπεσε από ύψος 20 μέτρων και ξεψύχησε στα βράχια. 

Ο νεαρός σύμφωνα με πληροφορίες σπούδαζε στη Γλασκώβη και είχε έρθει στην Ελλάδα μαζί με τη φίλη του από την Πορτογαλία για τις καλοκαιρινές διακοπές τους. 

Το βράδυ της Τετάρτης αποφάσισαν να πάνε μια βόλτα στον λόφο του Φιλοπάππου, η οποία αποδείχθηκε μοιραία για τον 25χρονο. 

Σύμφωνα με πληροφορίες ο νεαρός έπεσε από ύψος 20 μέτρων και χτύπησε το κεφάλι του στα βράχια, κάτω από άγνωστες ακόμα συνθήκες. 

Άγρια δολοφονία στου Φιλοπάππου: 25χρονος βρέθηκε στα βράχια

Η 23χρονη φίλη του θύματος, με καταγωγή από την Πορτογαλία, η οποία ήταν εκείνη που κάλεσε την αστυνομία, είπε στους αστυνομικούς ότι το βράδυ του Δεκαπενταύγουστου λίγο μετά τις 23:00 κι ενώ έκαναν βόλτα με τον 25χρονο τους επιτέθηκαν ληστές. 

Αυτό που κατάφερε να πει μόνο η κοπέλα, η οποία βρίσκεται σε κατάσταση σοκ, είναι ότι οι δράστες προσπάθησαν να τους αρπάξουν τα χρήματα και τα κινητά τηλέφωνα που είχαν πάνω τους. Ο 25χρονος αντέδρασε, υπήρξε λογομαχία με τους δράστες, οι οποίοι όπως είπε μιλούσαν σπαστά ελληνικά, αλλά δεν ήταν σε θέση να πει αν ο νεαρός γλίστρησε ή τον έσπρωξαν από τα βράχια. 

Το θύμα, όταν μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο ήταν ήδη νεκρό, ενώ οι γιατροί διαπίστωσαν ότι έφερε ένα σοβαρό τραύμα στο κεφάλι, το οποίο πιθανότατα προκλήθηκε από την πτώση στα βράχια. 

Η γνωμάτευση του ιατροδικαστή

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή που εξέτασε τη σορό του 25χρονου ο νεαρός έφερε βαριές εσωτερικές κακώσεις, από τις οποίες και προήλθε ο θάνατός του, μετά την πτώση σε βράχια από ύψος 20 μέτρων.

Στο σώμα του δεν εντοπίστηκαν εξωτερικά τραύματα από μαχαίρι, μπουκάλι ή άλλο αιχμηρό αντικείμενο. Ωστόσο τα τελικά συμπεράσματα θα εξαχθούν μετά την ολοκλήρωση της νεκροτομής.

Δεν αναγνωρίστηκε κανείς από τους προσαχθέντες

Η αστυνομία προσήγαγε οχτω άτομα, ωστόσο η 23χρονη δεν αναγνώρισε στα πρόσωπά τους κανέναν από τους δράστες της επίθεσης.

Αξιοσημείωτο είναι πάντως πώς σημειώθηκε μια ακόμα επίθεση στη συγκεκριμένη περιοχή, την ώρα που βρίσκεται σε εξέλιξη επιχειρησιακό σχέδιο της ΕΛΑΣ για πρόληψη επιθέσεων στις περιοχές της Ακρόπολης, του Φιλοπάππου και του Θησείου.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top