Έξω φρενών έγιναν οι επιβάτες του «Blue Star Paros» - Δείτε video

Το πλοίο προσέκρουσε στο λιμάνι της Σύρου – Απίστευτη ταλαιπωρία

Απίστευτη ήταν η ταλαιπωρία που έζησαν χθες Σάββατο, οι  εκατοντάδες επιβάτες του Blue Star Paros που χτύπησε στο λιμάνι της Σύρου.

Όπως θα δείτε στο αποκλειστικό ρεπορτάζ του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star, οι επιβάτες έγιναν έξω φρένων περιμένοντας πάνω από έξι ώρες να επισκευαστεί η ζημιά. 

Video star.gr μετά την πρόσκρουση του Blue Star Paroς στο λιμάνι της Σύρου

Τα ξημερώματα έφυγε από τη Σύρο το Blue Star Paros

Blue Star Paros πρόσκρουση

ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΗΣ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑΣ

Απόγευμα Σάββατου στο λιμάνι της Σύρου. Η ώρα είναι 18:15. Το Blue Star Paros έχει επιβιβάσει 1356 επιβάτες και ετοιμάζεται να αναχωρήσει για το λιμάνι του Πειραιά.

Ο καταπέλτης όμως των επιβατών προσκρούει στην μπίντα του λιμανιού.

Blue Star Paros πρόσκρουση

ΕΚΝΕΥΡΙΣΜΟΣ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΗΣ ΣΥΡΟΥ 

Λίγα λεπτά αργότερα ανακοινώνεται στους επιβάτες ότι για να φτάσουν στον προορισμό τους θα πρέπει να επισκευαστει η ζημιά.

Είναι ήδη ταλαιπωρημένοι καθώς το πλοίο φτάνει στο λιμάνι της Σύρου από Μύκονο και Τήνο με δίωρη καθυστέρηση. Αποβιβάζονται αλλά μένουν στο πλοίο τα αυτοκίνητα. Ακολουθεί πανδαιμόνιο με τον λιμενάρχη και τους επιβάτες που θέλουν να καταγγείλουν τις αρχές.

Οι 225 επιβάτες επιβιβάζονται στο "Νήσος Μύκονος" λίγο πριν τις 11 το βράδυ. Οι περισσότεροι όμως μένουν στο λιμάνι για να φύγουν με το "Blue Star Paros" που βρισκόταν στο Νεώριο για επισκευή.

Ο εκνευρισμός όπως κατέγραψε η Μαρία Κορωνα ήταν έντονος ενώ σε ένδειξη διαμαρτυρίας έκλεισαν τον δρόμο του λιμανιού για μιάμιση ώρα. 

Τελικά μετά από την επισκευή το πλοίο αναχωρεί για τον Πειραιά λίγο πριν τις δυο τη νύχτα με τους επιβάτες να είναι εξαντλημένοι από την πολύωρη καθυστέρηση.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top