«Αλωνίζουν» στη Μύκονο συμμορίες Ρομά!

Δραματική προειδοποίηση του δημάρχου για την εγκληματικότητα

Στο έλεος εγκληματικών ομάδων βρίσκονται τα νησιά. Μύκονος και Σαντορίνη ζητούν την παρέμβαση του πρωθυπουργού, ενώ ο  Δήμαρχος της Μυκόνου έστειλε επιστολή - καταγγελία και στην Εισαγγελία Σύρου.

Το κοσμοπολίτικο νησί εκπέμπει  SOS. Στα σοκάκια της Μυκόνου καθημερινά στήνουν καραούλι φαμίλιες Ρομά, που λειτουργούν στα πρότυπα της μαφίας και ξεδιπλώνουν την εγκληματική τους δράση,

Ληστείες, κλοπές, διαρρήξεις, διακίνηση ναρκωτικών, απειλές και εκφοβισμός σε βάρος  κατοίκων και τουριστών είναι η άλλη "μαύρη" όψη του νησιού .Η κατάσταση έχει γίνει ανεξέλεγκτη με τον Δήμαρχο της Μυκόνου να ζητά την παρέμβαση εισαγγελέα με την επιστολή του. 

Οι εγκληματικές ομάδες, σύμφωνα με τις καταγγελίες κατοίκων και επιχειρηματιών του νησιού,  εκμεταλλεύονται το κενό αστυνόμευσης και αλωνίζουν .

Στις τελευταίες σελίδες της δραματικής επιστολής περιγράφονται  απίστευτα συμβάντα με τους Ρομά να καταλαμβάνουν ιδιωτικούς περιφραγμένους  χώρους και να τους μετατρέπουν σε καταυλισμούς, ενώ σε ορισμένες περιπτώσεις δεν διστάζουν να εισβάλλουν ακόμα και σε δημοτικά κτίρια,  «προκαλώντας ανυπολόγιστες υλικές ζημιές αλλά και αλόγιστη χρήση δημοσίων αγαθών σε βάρος Δήμου απο τη χρήση νερού σε δημοτικές τουαλέτες καθώς τις χρησιμοποιούν για προσωπική υγιεινή (ντουζ)»  

Το «νησί των ανέμων»,  το οποίο ως γνωστόν αποτελεί  κορυφαίο τουριστικό προορισμό παγκοσμίως,  κινδυνεύει να χάσει την αίγλη του και  υπάρχουν φόβοι ότι αν συνεχιστεί η δραματική αυτή κατάσταση,  ο τουρισμός θα αρχίσει να παίρνει τον κατήφορο.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top