Σαντορίνη: Αγωγιάτες επιτέθηκαν σε φιλόζωους για τα γαϊδουράκια

Η διαμαρτυρία που κατέληξε σε άγριο προπηλακισμό

Ένταση επικράτησε στη Σαντορίνη όταν φιλόζωοι δέχτηκαν επίθεση από αγωγιάτες κατά τη διάρκεια διαμαρτυρίας για την κακομεταχείριση των γαϊδουριών που χρησιμοποιούνται στη μεταφορά επισκεπτών από το λιμάνι στα Φηρά.

Την ώρα που οι εικόνες με τα γαϊδουράκια της Σαντορίνης παραφορτωμένα, εξαντλημένα και κακοποιημένα κάνουν τον γύρο του κόσμου, αγωγιάτες προπηλακίζουν φιλόζωους που διαμαρτύρονται για την κακοποίηση των γαϊδουριών.

Ο Ελληνικός Σύλλογος Προστασίας Ιπποειδών, ανήρτησε στη σελίδα του στο Facebook ένα βίντεο που δείχνει σοκαριστικά σκληρές εικόνες από την κακοποίηση και την εκμετάλλευση των ιπποειδών σε τουριστικά μέρη της χώρας μας.

Ο Σύλλογος καταγγέλλει το τεράστιο έγκλημα που διαπράττεται αυτή τη στιγμή σε πολλές περιοχές της Ελλάδας σε βάρος αυτών των ανυπεράσπιστων ζώων και προτρέπει όλους εμάς να μην κλείνουμε τα μάτια και τα αυτιά μας.

Όπως αναφέρουν, μπορούμε κάθε φορά που πέφτει κάτι ανάλογο στην αντίληψή μας να καλούμε το 100, την κεντρική διεύθυνση της αστυνομίας, τον εισαγγελέα ώστε να μπει ένα τέλος στο μαρτύριο αυτών των πλασμάτων.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top