Αποκλειστικό Star: Τα κοριτσάκια μάλλον περιφέρονται μόνα τους στη Ραφήνα

Μεγάλη επιχείρηση της αστυνομίας για τον εντοπισμό τους

Συναγερμός έχει σημάνει στην αστυνομία μετά από την έκκληση του Γιάννη Φιλιππόπουλου για τον εντοπισμό των δύο δίδυμων κοριτσιών του, τη Σοφία και τη Βασιλική, τα οποία φαίνονται σε βίντεο να επιβιβάζονται σε σκάφος μετά τη φωτιά στο Μάτι, αλλά ακόμα δεν έχουν εντοπιστεί. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Μάτι: Είδαν 9χρονα δίδυμα στην τηλεόραση ότι διασώθηκαν και δεν τα βρίσκουν

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του ρεπόρτερ του Star, Βάιου Σύρου, η αστυνομία εκτιμά ότι τα δύο κοριτσάκια που έκαναν διακοπές στο Μάτι μαζί με τον παππού και τη γιαγιά, έφτασαν στη Ραφήνα με αλιευτικό σκάφος, ασυνόδευτα. 

Οι πρώτες σκηνές, ήταν σκηνές πανικού. Ενδεχομένως λοιπόν να μην υπήρχε η σωστή καταγραφή των διασωθέντων, καθώς οι λιμενικοί και όσοι βρίσκονταν στη Ραφήνα τις πρώτες εκείνες στιγμές είχαν δώσει την προσοχή τους στην παροχή των πρώτων βοηθειών. 

Πιθανόν να θεώρησαν ότι τα δύο κοριτσάκια συνοδεύονταν από ενήλικες στο αλιευτικό σκάφος, ενώ ενδεικτικό είναι, σύμφωνα με τον Βάιο Σύρο ότι γινόταν καταγραφή των ενηλίκων και όχι των παιδιών. 

Η αστυνομία εκτιμά τώρα ότι οι ενήλικες που βρίσκονταν στον αλιευτικό συνέχιζαν τον δρόμο τους, θεωρώντας ότι τα παιδιά συνοδεύονται και τα κοριτσάκια σε κατάσταση σοκ περιφέρονται κάπου ολομόναχα στη Ραφήνα. 

Οι αστυνομικοί θεωρούν πολύ δύσκολο να απομακρύνθηκαν από την περιοχή που τους άφησε το αλιευτικό και ήδη σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται μεγάλη αστυνομική επιχείρηση στη γύρω περιοχή. 

Τουλάχιστον 25 αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ και επτά περιπολικά με 14 αστυνομικούς, έχοντας μαζί τους φωτογραφίες της Σοφίας και της Βασιλικής «χτενίζουν» όλη την περιοχή από το λιμάνι της Ραφήνας μέχρι την περιοχή πίσω στο γήπεδο και σε περιοχές όπου κινείται πολύς κόσμος. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top