Κάνε κράτηση ξαπλώστρας online!

Τέλος η ταλαιπωρία στην παραλία

Ξεχάστε τις εποχές που καθόσασταν σε αναμμένα κάρβουνα, περιμένοντας να αδειάσει ξαπλώστρα. Ξεχάστε τους καυγάδες και το τρέξιμο που κάνατε για να προλάβετε να κάτσετε πρώτοι! Η λύση βρεθηκε και λέγεται «Plazz».

Πρόκειται για μία ελληνική πρωτοποριακή εφαρμογή που δίνει τη δυνατότητα να «κλείσεις» ξαπλώστρα σε 100 οργανωμένες  παραλίες σε κάθε γωνιά της Ελλάδας. Και όλο αυτό, σε λίγα μόλις λεπτά, μέσω του κινητού σου.

Πώς λειτουργεί 

Κατεβάζοντας την εφαρμογή, εντελώς δωρεάν, στο κινητό σου επιλέγεις μια από τις 100 παραλίες που είναι διαθέσιμες στην Ελλάδα. Εκεί μπορείς να επιλέξεις επίσης, και σε ποια ακριβώς ξαπλώστρα θα καθήσεις! Στη συνέχεια προπληρώνεις μέσω της χρεωστικής ή της πιστωτικής σου κάρτας και λαμβάνεις ένα κωδικό, τον οποίο δείχνεις μόλις φτάσεις στην παραλία.

Ορισμένες από τις συνεργαζόμενες επιχειρήσεις προσφέρουν και ειδικές προσφορές. Να ξέρεις ότι μπορείς να κάνεις κράτηση στην παραλία της αρεσκείας σου ακόμα και αρκετούς μήνες πριν.

Όπως εξήγησε στο star.gr,  ο κ. Μάνος Πατεράκης, ένας εκ των ιδρυτών και δημιουργών της εφαρμογής, η ιδέα ήρθε από την ανάγκη που υπήρχε για την εύρεση ξαπλώστρας. Σκεπτόμενοι λοιπόν, την ταλαιπωρία που βίωναν και οι ίδιοι κάθε καλοκαίρι αποφάσισαν να δημιουργήσουν αυτήν τη μοναδική εφαρμογή. Ξεκίνησε πιλοτικά να λειτουργεί από το 2015 και σήμερα έχει φτάσει να αριθμεί 35.000 χρήστες. Μάλιστα, το 35% από αυτούς είναι τουρίστες.

Η νέα εφαρμογή δίνει μια γερή «ένεση» στις επιχειρήσεις με τις οποίες συνεργάζεται, ενώ επόμενος στόχος είναι να επεκταθεί και στο εξωτερικό. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top