Άγριος ξυλοδαρμός τριών Γάλλων από μπράβους στη Ρόδο

Ξινή τους βγήκε η διασκέδαση σε μπαρ του νησιού

Μπράβοι ξυλοκόπησαν Γάλλους

Στο νοσοκομείο κατέληξαν τρεις Γάλλοι ανιματέρ που εργάζονται σε γνωστό ξενοδοχείο της Ρόδου μετά τον άγριο ξυλοδαρμό τους από μπράβους σε μπαρ του νησιού. 

Σύμφωνα με πληροφορίες οι τρεις ανιματέρ διασκέδαζαν τα ξημερώματα του Σαββάτου σε νυχτερινό κέντρο. Κάποια στιγμή μεθυσμένοι όπως ήταν άρχισαν να ενοχλούν το προσωπικό και τους πελάτες του μπαρ. 

Ο ένας εξ αυτών μάλιστα άρχισε να ενοχλεί τον ηχολήπτη του μπαρ με αποτέλεσμα εκείνος να ζητήσει τη βοήθεια τριών ατόμων της φύλαξης του καταστήματος, οι οποίοι τους έβγαλαν έξω. 

Εκεί σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες άρχισαν να τους ξυλοκοπούν άγρια, σε σημείο που ένας από τους ανιματέρ φέρεται να έπεσε στη γυάλινη προθήκη παρακείμενου καταστήματος και να υπέστη τραύματα στο πόδι και στο πρόσωπο. 

Ο ξυλοδαρμός τους συνεχίστηκε και οι τρεις Γάλλοι μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο. Τα θύματα δεν υπέβαλαν μήνυση, ενώ για το περιστατικό ενημερώθηκε η αστυνομία από διερχόμενο πολίτη, ο οποίος τηλεφώνησε ξανά και ανακάλεσε την καταγγελία του. 

Οι αστυνομικοί του τμήματος Αρχαγγέλου θα εξετάσουν το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας των καταστημάτων της περιοχής για να ξεκαθαρίσει πώς ξεκίνησε ο καυγάς, ενώ κάλεσαν για εξηγήσεις τον ιδιοκτήτη του καταστήματος. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top