Σώρρας μέσα από τη φυλακή: «Έκοβα βόλτες στον Άλιμο»

«Είναι παγκόσμιο το θέμα μου»

Δείτε τι είχε πει ο Αρτέμης Σώρρας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Προκλητικός εμφανίζεται μέσα από τις φυλακές ο Αρτέμης Σώρρας, υποστηρίζοντας ότι κυκλοφορούσε κανονικά στην Αθήνα και πως η σύλληψή του είναι παγκόσμιο θέμα. 

Σε συνέντευξή του στο Πρώτο Θέμα μέσα από τις φυλακές περιγράφει τη στιγμή της σύλληψής του. 

«Με σημάδευαν οκτώ μπάτσοι, μου έσπασαν τις πόρτες και με σημάδευαν με τα όπλα. Τους λέω “παιδιά, τι θέλετε εδώ;”. Μου λένε “έχουμε ένταλμα”». 

Όσο για το διάστημα που είχαν χαθεί τα ίχνη του; Υποστηρίζει ότι δεν έφυγε ποτέ από την Αθήνα. 

«Δεν έφυγα ποτέ από την Αθήνα. {…} Όλοι θέλουν να με διώξουν από την Ελλάδα. Γιατί εγώ ήρθα στην Ελλάδα από την Αμερική το 2012. Είναι ένα παγκόσμιο καθεστώς και αυτό που κάνω έχει παγκόσμια απήχηση. Δεν κυκλοφορούσα κανονικά. Σαφώς και έβγαινα έξω. Και όχι μόνο στον Άλιμο. {…} Πρέπει να ξέρετε ότι δεν με εδίωκε μόνο η Ασφάλεια των Αθηνών, ή οι 50 υπηρεσίες που υπάρχουν στην Ελλάδα. Με εδίωκαν και ξένες υπηρεσίες, γιατί το θέμα το δικό μου είναι παγκόσμιο», τόνισε.

Σε ερώτηση αν ζήτησε από οπαδούς του να πληρώσουν τις οφειλές τους, ο Αρτέμης Σώρρας απαντά:

«Δεν έχω οπαδούς, έχω αδερφούς. Και αδερφοί μου είναι όλοι οι άνθρωποι. Πείτε μου τι κάλεσα. Όλο τον κόσμο να πληρώσει; Βέβαια! Χρωστάς; Έλα να πληρώσεις. Μα εγώ ποτέ δεν είπα “δεν πληρώνω”, σε αντίθεση με έναν ΣΥΡΙΖΑ που έλεγε μην πληρώνετε και έμπαινε μπροστά στα διόδια. Ο Σώρρας είπε “ελάτε να πληρώσετε”. Να πληρώσουν όλοι. Άρα είμαστε οι μόνοι που πληρώνουμε. Πώς; Μα με εντολή εξουσιοδότησης».

Σημειώνει ακόμα ότι αν δεν ήθελε ο ίδιος η αστυνομία δε θα είχε καταφέρει να τον εντοπίσει.

«Μα δε θα μπορούσαν ποτέ να με βρουν. Έπρεπε να συμβεί για να τελειώσει. Δεν θα τελείωνε ποτέ. Εγώ θα κρυβόμουν, θα έκανα ηχητικά, δεν θα μπορούσε να συνεχιστεί αυτό», λέει.

Τέλος, ο επικεφαλής της «Ελλήνων Συνέλευσις» χαρακτηρίζει τη φυλακή «συνεχιζόμενες διακοπές».

«Όποιος θέλει να ξεκουραστεί μπαίνει φυλακή», λέει και προσθέτει:

«Αν έκανα λάθος, θα ήμουν σε λήθη. Η φυλακή είναι μέσα στο μενού. Όλα είναι μέσα στο μενού ενός πολέμου. Και σε έναν πόλεμο δεν γίνεται να πας και να μη λαβωθείς».
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top