Έρχεται ο «Μίνωας» και φέρνει βροχές, καταιγίδες και χαλάζι

Από πότε θα αρχίσει να επηρεάζει τη χώρα μας το κύμα κακοκαιρίας

Έρχεται ο «Μίνωας» και φέρνει βροχές, καταιγίδες, χαλάζι

Νέο κύμα κακοκαιρίας έρχεται τις επόμενες μέρες στη χώρα μας… και το όνομα αυτής «Μίνωας». Έως και την Τρίτη 19 Ιουνίου 2018, αναμένονται βροχές, καταιγίδες, χαλαζοπτώσεις και πτώση της θερμοκρασίας.

Ο «Μίνωας» θα αρχίσει να επηρεάζει τη χώρα μας από τις πρωινές ώρες της Παρασκευής 15/06 όποτε θα σημειωθούν βροχές, καταιγίδες και κατά τόπους χαλαζοπτώσεις, αρχικά στο Ιόνιο και τα δυτικά ηπειρωτικά. Τα φαινόμενα θα επεκταθούν έως το μεσημέρι σε όλα τα ηπειρωτικά και την Εύβοια και προς το βράδυ και στην Κρήτη.

Tο Σάββατο 16/06 και την Κυριακή 17/06 τα φαινόμενα θα επηρεάσουν όλη σχεδόν τη χώρα, με τα ισχυρότερα να εντοπίζονται στις ηπειρωτικές περιοχές. Αξίζει να σημειωθεί ότι ισχυρά φαινόμενα αναμένονται και στα μεγάλα αστικά κέντρα Αττικής και Θεσσαλονίκης.

Τη Δευτέρα 18/06 και την Τρίτη 19/06 αναμένονται βροχές και καταιγίδες που κατά τόπους θα είναι πολύ ισχυρές και θα συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις κυρίως στα ηπειρωτικά το μεσημέρι και απόγευμα.

Οι άνεμοι στα πελάγη δε θα ξεπεράσουν τα 6 με 7 μποφόρ, πρέπει όμως να σημειωθεί ότι στις περιοχές εκδήλωσης καταιγίδων θα πνέουν με πολύ ισχυρές ριπές.

Τέλος, η θερμοκρασία θα πέσει από την Πέμπτη 14/06 έως και το Σάββατο 16/06, ενώ στη συνέχεια δε θα παρουσιάσει αξιόλογη μεταβολή.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top