Ιατροδικαστής παιδιών στη Λαμία: «Σοκαρίστηκα με τα όσα είδα»

69χρονος: «Έβαζα αλοιφή στην εγγονή μου γιατί είχε ουρολοίμωξη»

Συγκλονιστικές είναι οι λεπτομέρειες που έρχονται στο φως για την σεξουαλική κακοποίηση των δυο ανήλικων παιδιών από τον παππού τους. Στην Τασούλα Παπανικολάου και το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του STAR μιλά αποκλειστικά η ιατροδικαστής που εξέτασε το επτάχρονο κορίτσι που φέρεται να κακοποιήθηκε από τον παππού της στη Λαμία.

Σοκαρισμένη δηλώνει η ιατροδικαστής που εξέτασε τα δυο εγγόνια του συνταξιούχου δικηγόρου. Η εξέταση έγινε την περασμένη Πέμπτη 7 Ιουνίου μετά από εισαγγελική εντολή. Στην έκθεση της η κ.Ακριβούση ήταν σαφής. Το 7χρονο κορίτσι έχει κακοποιηθεί σεξουαλικά.

«Κάθε περιστατικό όσες φορές και να το δεις το αντιμετωπίζεις σαν μοναδικό. Πάντοτε υπάρχουν συναισθήματα» είπε και πρόσθεσε: «η ιατροδικαστική έρευνα δεν έχει ολοκληρωθεί. Είμαστε εν εξελίξει, απλά έχει ολοκληρωθεί ένα μέρος της προκαταρκτικής»

69χρονος: «Έβαζα αλοιφή στην εγγονή μου γιατί είχε ουρολοίμωξη»

Ο 69χρονος συνταξιούχος δικηγόρος προσπάθησε να πείσει την ανακρίτρια ότι δεν κακοποίησε την εγγονή του. «Υπάρχει σκευωρία εις βάρος μου καθώς θέλουν να πάρουν τη διαχείριση των χρήματων της γυναίκας μου που πέθανε» είπε. Ισχυρίστηκε μάλιστα ότι: «Είμαι αθώος, το μόνο που έκανα ήταν να βάζω αλοιφή στα γεννητικά όργανα του παιδιού γιατί είχε ουρολοίμωξη, ποτέ δεν την πείραξα».

Έρευνες για το αν ο συνταξιούχος κακοποιούσε και την κόρη του

Οι αρχές διερευνούν τώρα αν ο συνταξιούχος δικηγόρος κακοποιούσε σεξουαλικά και την κόρη του πριν από χρόνια. Ερευνούν επίσης αν τα δυο παιδιά είχαν υποστεί και σωματική κακοποίηση και από άλλα μέλη της οικογένειας. Εντύπωση προκάλεσε ότι οι μάρτυρες που είχαν σκοπό να καταθέσουν υπέρ του παππού, εξαφανίστηκαν μόλις έγινε γνωστή η ιατροδικαστική έκθεση. Η σύντροφός του ξεσπά: «θα τον σκότωνα με τα ίδια μου τα χέρια».

Η ιατροδικαστής Λαμίας έχει ζητήσει να γίνει επιπλέον εργαστηριακή έρευνα σε ευρήματα που έχει εντοπίσει στα δυο παιδιά και αφορούν στην σεξουαλική τους κακοποίηση. 

Δείτε ολόκληρο το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του STAR

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top