Στάσεις εργασίας την Πέμπτη σε μετρό, λεωφορεία και τρόλεϊ

Νέα ταλαιπωρία για το επιβατικό κοινό – Προβλήματα στις μετακινήσεις

Νέα ταλαιπωρία περιμένει αύριο Πέμπτη το επιβατικό κοινό λόγω των στάσεων εργασίας που έχουν προγραμματίσει οι εργαζόμενοι σε μετρό, λεωφορεία και τρόλεϊ.

ΠΟΙΕΣ ΩΡΕΣ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ Η ΠΡΩΤΕΟΥΣΑ ΧΩΡΙΣ ΜΕΤΡΟ

 

Από την έναρξη της βάρδιας έως τις 9 το πρωί και από τις 9 το βράδυ έως τη λήξη της βάρδιας οι εργαζόμενοι του Μετρό θα τραβήξουν χειρόφρενο, με το ΣΕΛΜΑ να τονίζει πως συμμετέχουν «στις κινητοποιήσεις εναντίων στην ψήφιση των νέων μέτρων».

ΠΟΙΕΣ ΩΡΕΣ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΑΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΤΑ ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ

 

Χωρίς λεωφορεία θα μείνει η Αθήνα, από τις 12:00 έως τις 17:00. Τα οχήματα θα αρχίσουν να αποσύρονται από τις 11:00 π.μ., ενώ αποκατάσταση της κυκλοφορίας αναμένεται ως τις 18:00.

Η στάση εργασίας περιλαμβάνει όλα τα δρομολόγια λεωφορείων του ΟΑΣΑ, συμπεριλαμβανομένων και τον δρομολογίων του αεροδρομίου. Η στάση εργασίας πραγματοποιείται προκειμένου να γίνει γενική συνέλευση των εργαζομένων του κλάδου με θέμα την αποτροπή του επικείμενου κλεισίματος του αμαξοστασίου στο Ελληνικό.

ΠΟΙΕΣ ΩΡΕΣ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΧΩΡΙΣ ΤΡΟΛΕΪ Η ΠΡΩΤΕΟΥΟΥΣΑ

 

Τα τρόλεϊ δε θα κινούνται μεταξύ 12:00 - 16:00. Τα οχήματα θα αρχίσουν να αποσύρονται από τις 11:00 π.μ., ενώ η αποκατάσταση της κυκλοφορίας αναμένεται ως τις 17:00.

Δείτε ολόκληρο το μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων εδώ

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top