Τα μέλη της οικογένειας των Kennedy στην «Ογκολογική Μονάδα Παίδων Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη – ΕΛΠΙΔΑ»

Η συγκινητική τους επίσκεψη – Τιμήθηκαν με το Βραβείο Αλληλεγγύης του Συλλόγου

Επίσκεψη των Kennedy στην Ογκολογική Μονάδα Παίδων

Mία συγκινητική επίσκεψη στην «Ογκολογική Μονάδα Παίδων Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη – ΕΛΠΙΔΑ» πραγματοποίησαν τα παιδιά και τα εγγόνια του αείμνηστου Robert F. Kennedy.  

(Η Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη στην είσοδο της Ογκολογικής Μονάδας Παίδων υποδέχεται τα μέλη της οικογένειας Kennedy και στενούς τους φίλους.  Μαζί της η Γενική Γραμματέας του Συλλόγου "ΕΛΠΙΔΑ" Τζωρτζίνα Έλληνα, ο Επιστημονικός Διευθυντής της Τράπεζας Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών του Συλλόγου "ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ" Στέλιος Γραφάκος και μέλη του νοσηλευτικού προσωπικού του νοσοκομείου)

Τα μέλη της οικογένειας των Kennedy, μαζί με στενούς τους φίλους, βρέθηκαν στην χώρα μας, στο πλαίσιο ιδιωτικής επίσκεψης, και θέλησαν να γνωρίσουν από κοντά το σπουδαίο έργο της «ΕΛΠΙΔΑΣ». 

(Η Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη μαζί με τα μέλη της οικογένειας των Kennedy:  Rory Kennedy, Vicki και Max Kennedy, Georgia, Kyle και Noah Kennedy)

Η Πρόεδρος του Συλλόγου κυρία Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη, η οποία συνδέεται με στενή φιλική σχέση με την οικογένεια των Kennedy, τους παρουσίασε αναλυτικά τη δράση της «ΕΛΠΙΔΑΣ» και τους τίμησε με το Βραβείο Αλληλεγγύης του Συλλόγου, ενώ αστέρια με τα ονόματά τους τοποθετήθηκαν στον «Τοίχο των Αστεριών της ΕΛΠΙΔΑΣ».

(H Rory Kennedy, κόρη του αείμνηστου Robert F. Kennedy, τοποθετεί το Αστέρι με το όνομά της στον "Τοίχο των Αστεριών της ΕΛΠΙΔΑΣ")

(Ο Max Kennedy, γιος του αίμνηστου Robert F. Kennedy, τοποθετεί το Αστέρι με το όνομά του στον "Τοίχο των Αστεριών της ΕΛΠΙΔΑΣ")

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top