Λαμία: «Είμαι αθώος» λέει ο δικηγόρος που κατηγορείται ότι κακοποιούσε τα εγγόνια του

Απολογείται σήμερα ο 69χρονος - «Φως» στην υπόθεση αναμένεται να ρίξει η ιατροδικαστική έκθεση

Δείτε στο video το χρονικό της υπόθεσης
*Πρώτη δημοσίευση 11:18

 

Απολογείται σήμερα ο 69χρονος δικηγόρος από τη Λαμία, ο οποίος κατηγορείται ότι κακοποιούσε σεξουαλικά τα δυο του εγγόνια ηλικίας επτά  και εννέα ετών.

Ο 69χρονος περνώντας τα σκαλιά του Δικαστικού Μεγάρου προκειμένου να δώσει εξηγήσεις, επανέλαβε αυτό που έλεγε από την πρώτη ημέρα, ότι «είμαι αθώος, είμαι 30 χρόνια δικηγόρος, όλη η Λαμία με ξέρει».

«Φως» στην πολύ σοβαρή αυτή υπόθεση, αναμένεται να δώσει και η ιατροδικαστική έκθεση η οποία θα τεκμηριώνει ή όχι τις κατηγορίες που αποδίδονται στον παππού τον παιδιών.

Τα στοιχεία που είδαν το φως της δημοσιότητας τις προηγούμενες ημέρες είναι συγκλονιστικά καθώς ο πρώην δικηγόρος φέρεται να συμπεριφερόταν με ανάρμοστο τρόπο πίσω από τις κλειστές πόρτες του σπιτιού στο οποίο έμενε με την κόρη του (μάνα των παιδιών) και τα δυο του εγγόνια.

Ο πρώην δικηγόρος αρνείται όλες τις κατηγορίες και υποστηρίζει πως δεν έχει κάνει τίποτα.

ΦΕΡΕΤΑΙ ΝΑ ΚΛΕΙΔΩΝΕ ΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΚΟΥΓΕ ΔΥΝΑΤΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗ ΜΟΥΣΙΚΗ

 

Ο 69χρονος δικηγόρος, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ιστοσελίδας lamiareport, συνήθιζε να κλειδώνει τις πόρτες και να ακούει δυνατά εκκλησιαστική μουσική. Ομως, πίσω από αυτές τις πόρτες συνέβαιναν ανατριχιαστικά πράγματα, τα οποία φέρεται να είπε το κοριτσάκι στους ειδικούς που μίλησαν μαζί του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Μητέρα 7χρονης στη Λαμία: «Είναι ψέματα, δε μου είχε πει τίποτα η κόρη μου»

Η κατάθεση της επτάχρονης στη Λαμία: «Ο παππούς μου κάνει κάτι που δε μου αρέσει»

Λαμία: Το «Χαμόγελο του Παιδιού» για τον δικηγόρο που φέρεται να κακοποιούσε τα εγγόνια του

«Ο ΠΑΠΠΟΥΣ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ»

 

Ανατριχιαστικά είναι τα όσα κατέθεσε στην αστυνομία η 7χρονη, η οποία αποκάλυψε ότι έχει πέσει θύμα βιασμού επανειλημμένως από τον παππού της.

«Ο παππούς μου κάνει κάτι που δεν μου αρέσει. Όταν είμαι ξαπλωμένη στο κρεβάτι, ο παππούς έρχεται από πάνω μου και με χτυπάει στην πλάτη. Προσπαθώ να του ξεφύγω, αλλά δεν προλαβαίνω πάντα. Με πιάνει και βάζει το… στο… Δεν μου αρέσει, τσούζει και πονάει», φέρεται να είπε το κοριτσάκι στους αστυνομικούς, όπως μετέδωσε η εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα».

Όπως είπε η 7χρονη ο παππούς έχει κάνει το ίδιο πράγμα πολλές φορές. Μάλιστα το πιο ανατριχιαστικό από όλα είναι ότι τα όσα φρικτά έκανε στο παιδί τα γνώριζε και η μητέρα, ενώ ο παππούς, φέρεται να απειλούσε το κοριτσάκι για να μη μιλήσει.

«Του φωνάζω να σταματήσει. Έχω δει τον παππού να πηγαίνει και στο κρεβάτι του αδελφού μου. Το έχω πει στη μαμά μου. Ο παππούς μου έλεγε ότι αν μιλήσω θα με στείλει στο ορφανοτροφείο», κατέληξε το παιδί.

ΤΙ ΛΕΕΙ ΤΟ «ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ» ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ

 

Ανακοίνωση για την υπόθεση κακοποίησης ανηλίκων στη Λαμία από τον 69χρονο δικηγόρο παππού τους, εξέδωσε το «Χαμόγελο του Παιδιού», αποκαλύπτοντας πώς η ευαισθητοποίηση μιας δασκάλας βοήθησε να έρθουν όλα στο φως.

«Άλλη μια περίπτωση φρικτής κακοποίησης αποκαλύφθηκε σήμερα σχετικά με έναν 69χρονο που κατηγορείται ότι βίαζε και ασελγούσε στην 7χρονη εγγονή και στον 9χρονο εγγονό του, στην περιοχή της Λαμίας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στις 16 Μαΐου 2018 η συγκεκριμένη δασκάλα είχε καλέσει στην "Εθνική Τηλεφωνική Γραμμή για τα παιδιά SOS1056" δίνοντας λεπτομερείς πληροφορίες για τα συγκεκριμένα παιδιά και για τα όσα βίωναν από τον παππού τους.

Το Χαμόγελο του Παιδιού" άμεσα ενημέρωσε την Εισαγγελία Πρωτοδικών Λαμίας όπου και πληροφορήθηκε ότι η υπόθεση ήδη ερευνάται και έχουν ξεκινήσει ήδη όλες οι απαραίτητες ενέργειες.

Χάρη στην ευαισθητοποίηση και κινητοποίηση μιας δασκάλας αλλά και στην άμεση επέμβαση των Εισαγγελικών αρχών και των Κοινωνικών Υπηρεσιών τελείωσε το μαρτύριο των 2 παιδιών.

"Το Χαμόγελο του Παιδιού" έχει ήδη στείλει αίτημα στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Λαμίας προκειμένου να δημοσιοποιηθούν τα στοιχεία και οι φωτογραφίες του 69χρονου προς ενημέρωση του κόσμου για τη διερεύνηση της συμμετοχής του σε άλλες αξιόποινες πράξεις» αναφέρει στην ανακοίνωσή του το «Χαμόγελο».

O 69χρονος δικηγόρος οδηγήθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης σε εισαγγελέα και ανακριτή.

Ο κατηγορούμενος θα παραμείνει κρατούμενος έως και την Τρίτη 12 Ιουνίου που ζήτησε και πήρε προθεσμία προκειμένου να απολογηθεί, καθώς δεν έχει βγει ακόμα το πόρισμα της ιατροδικαστικής έκθεσης.

Κατά την αποχώρησή του από το δικαστικό μέγαρο, ο δικηγόρος αρνήθηκε όλες τις κατηγορίες, φωνάζοντας ότι «δεν έχω κάνει τίποτα. Είμαι 32 χρόνια δικηγόρος και ο καθένας έχει γράψει τη ιστορία του».

ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ

 

Όλα ξεκίνησαν όταν η 7χρονη άρχισε να επιδεικνύει παράξενη συμπεριφορά στο σχολείο, με αποτέλεσμα οι εκπαιδευτικοί να ενημερώσουν την Εισαγγελία.

Σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε ο  Γιώργος Καραϊβάζ στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», η μητέρα των δύο παιδιών και κόρη του παππού πρόκειται να εξεταστεί από την αστυνομία, καθώς προέκυψε στοιχείο που την καθιστά ύποπτη για την κακοποίηση των δύο παιδιών.

Πρόκειται για μια γυναίκα με πολύ σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα, η οποία τα τελευταία χρόνια ζούσε μαζί με τον πατέρα, τα παιδιά της και την γιαγιά της στο ίδιο σπίτι.

Ο σύζυγός της, εξαρτημένος από το αλκοόλ, έχει εξαφανιστεί εδώ και πολλά χρόνια από το σπίτι και ουσιαστικά την ευθύνη και τη φροντίδα των παιδιών είχε αναλάβει ο παππούς.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top