Τι λέει η φερόμενη «πέτρα του σκανδάλου» μετά την καταδίκη του Παραολυμπιονίκη

Οργή από την οικογένεια του άτυχου ξενοδόχου – Αιτία της δολοφονίας φέρεται να ήταν η ερωτική αντιζηλία

Εξοργισμένη από την απόφαση του Δικαστηρίου είναι η οικογένεια του άτυχου ξενοδόχου που έπεσε νεκρός από τα πυρά του παραολυμπιονίκη στο Μοσχάτο, καθώς ο δράστης αφέθηκε ελεύθερος με αναστολή.

«Ως ένα δεύτερο φονικό» χαρακτηρίζει την απόφαση της δικαιοσύνης ο αδερφός του Μάριου Λουκόπουλου που εκτελέστηκε εν ψυχρώ από τον 39χρονο παραολυμπιονίκη.

Ήταν 27 Μαρτίου του 2017 όταν μετά από διαπληκτισμό όταν ο παραολυμπιονίκης πυροβόλησε και σκότωσε τον ξενοδόχο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ομόφωνα ένοχος ο Παραολυμπιονίκης για τη δολοφονία του ξενοδόχου

(Αριστερά ο Παραολυμπιονίκης και δεξιά ο Μάριος Λουκόπουλος)

Η αιτία της δολοφονίας φέρεται να ήταν η ερωτική αντιζηλία, καθώς ο δράστης διατηρούσε δεσμό με την πρώην σύζυγο του θύματος. Η φερόμενη «πέτρα του σκανδάλου»  απαντά στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.

«Όλα έχουν πάρει το δρόμο της δικαιοσύνης. Δε μπορεί κανείς να πει κάτι άλλο επί προσωπικού πλέον» δήλωσε η ίδια.

(Η πρώην σύζυγος του θύματος)

ΤΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

 

Ομόφωνα ένοχος για ανθρωποκτονία από πρόθεση κρίθηκε από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας ο Παραολυμπιονίκης ο οποίος πυροβόλησε και σκότωσε τον 47χρονο Μάριο Λουκόπουλο μέσα στο πρακτορείο ΟΠΑΠ που διατηρούσε στο Μοσχάτο.

Ένορκοι και δικαστές κατέρριψαν τους ισχυρισμούς του ότι βρισκόταν σε άμυνα. Κατά πλειοψηφία το δικαστήριο του αναγνώρισε το ελαφρυντικό του προτέρου εντίμου βίου,ενώ απορρίφθηκαν τα αιτήματα για τη χορήγηση άλλων ελαφρυντικών.

Το δικαστήριο του επέβαλε κάθειρξη 16 ετών με αναστολή. Επίσης του επέβαλε εγγύηση 10.000 ευρώ, απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και εμφάνιση στο ΑΤ της περιοχής του μια φορά το μήνα και αποστέρηση των πολιτικών δικαιωμάτων του για 10 χρόνια.

Ο κατηγορούμενος θα είναι ελεύθερος με περιοριστικούς όρους, μέχρι να εκδικαστεί η υπόθεση στο εφετείο.

Παράλληλα, το δικαστήριο αποφάσισε να διαβιβάσει τη δικογραφία στην εισαγγελία προκειμένου να διερευνηθούν ευθύνες τρίτων προσώπων. Αυτό σύμφωνα με νομικούς κύκλους φωτογραφίζει την πρώην σύζυγο του θύματος, η οποία είχε ερωτικό δεσμό με τον Παραολυμπιονίκη.

Πολλές φορές κατά τη διάρκεια της δίκης η πολιτική αγωγή επισήμανε πως ενδεχομένως αυτή η γυναίκα έπαιξε κάποιον ρόλο στο έγκλημα και αυτό πρέπει να ερευνηθεί.

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top