Ζάκυνθος: Με χειροκροτήματα υποδέχτηκαν στα δικαστήρια τον 26χρονο πατροκτόνο

Πήρε προθεσμία για να απολογηθεί το Σάββατο 2 Ιουνίου

Στα δικαστήρια Ζακύνθου οδηγήθηκε σήμερα το μεσημέρι ο καθ’ ομολογίαν δολοφόνος του 70χρονου συνταξιούχου ταχυδρόμου. Ο κόσμος υποδέχτηκε τον 26χρονο δράστη και γιο του θύματος με χειροκροτήματα και επευφημίες «είμαστε μαζί σου»!

Συνοδευόμενος από τον συνήγορό του, Παναγιώτη Κεφαλληνό, ζήτησε και πήρε νέα 24ωρη προθεσμία για να απολογηθεί αύριο Σάββατο 2 Ιουνίου 2018.

Ο 26χρονος στην κατάθεσή του ισχυρίστηκε ότι σκότωσε τον πατέρα του για να σώσει τα μικρότερα ετεροθαλή αδέλφια του από την κακοποίηση στην οποία υπόκειντο από τον πατέρα τους.

Τι είπε η ετεροθαλής αδελφή του δράστη

«Δε χρειάζεται να πούμε κάτι. Ξέρουμε τι παιδί είναι. Βλέπουμε όλοι που υποστηρίζουν. Ένιωσα πολύ υπερήφανη που τον έχω αδερφό. Δεν με νοιάζει τίποτα ότι και αν έχει γίνει», δήλωσε η ετεροθαλής αδελφή του 26χρονου που βρέθηκε κοντά του έξω από το δικαστήριο.

«Άξιος και μπράβο»

Αρκετοί ήταν οι κάτοικοι της τοπικής κοινωνίας των Βολιμών Ζακύνθου που βρίσκονταν έξω από τα δικαστήρια του νησιού και όπως οι ίδιοι δηλώνουν σκοπός της παρουσίας τους ήταν να εκφράσουν προς τον 26χρονο τα αισθήματα στήριξης και συμπαράστασης. Χαρακτηριστικές είναι οι εκφράσεις «άξιος και μπράβο», «είμαστε μαζί σου», «σε στηρίζουμε» που ακούγονταν.

Το χρονικό

Ο 70χρονος συνταξιούχος ταχυδρόμος βρέθηκε νεκρός με τραύματα από κυνηγετικό όπλο μέσα στο φορτηγάκι του στην περιοχή Βολίμες. Ωστόσο, πίσω από το έγκλημα, φαίνεται πως κρύβεται μια συνταρακτική υπόθεση και οικογενειακή τραγωδία με θύματα τον ίδιο τον δράστη και τα δυο μικρότερα αδέλφια του. Ως κίνητρο του εγκλήματος φέρεται η συνεχής πάσης φύσεως κακοποίηση που είχε υποστεί ο 26χρονος πατροκτόνος και τα δύο ανήλικα ετεροθαλή αδέλφια του, ένα 10χρονο κοριτσάκι κι ένα 7χρονο αγοράκι, από το θύμα.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top