Έγκλημα Ζάκυνθος: «Δεν άντεξε. Είχε περάσει δύσκολα με τον πατέρα του...»

Μιλά για έναν ευγενικό και καλόψυχο νεαρό

Για έναν ευγενικό, ήρεμο και συνεργάσιμο νεαρό έκανε λόγο ο πατριός του 26χρονου, ο οποίος φέρεται να ομολόγησε ότι σκότωσε τον 70χρονο πατέρα του την περασμένη Κυριακή στη Ζάκυνθο.

«Δεν περίμενα ποτέ ότι αυτό το παιδί θα έφτανε σε αυτό το σημείο. Είναι ένα πολύ καλό παιδί, δεν ξέρω τι συνέβη. Για να φτάσει σε αυτό το σημείο τότε πρέπει να πράγματα να έφτασαν στο έσχατο σημείο», είπε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» ο πατριός του 26χρονου.

Όπως είπε ο άνθρωπος που μεγάλωσε τα τελευταία 14 χρόνια τον νεαρό, γνώριζε και ο ίδιος κάποια πράγματα για το άσχημο παρελθόν του, αλλά δεν περίμενε ποτέ ότι ο 26χρονος θα γινόταν φονιάς.

«Ξέρω ότι δεν είχε περάσει καλά… Είναι ένα πολύ καλό παιδί, δεν μπορώ να καταλάβω τι έγινε. Γνωρίζω επίσης, ότι είχε πολύ μεγάλη αδυναμία στα δύο μικρά του αδελφάκια που έμεναν με τον πατέρα του. Μάλλον δεν άντεξε», είπε.

Στην εκπομπή μίλησε και ο οδηγός ταξί που βρήκε τον 70χρονο συνταξιούχο ταχυδρόμο νεκρό μέσα σε μια λίμνη αίματος.

«Το βράδυ της Κυριακής γυρίζοντας από τη δουλειά, είδα την κλούβα στην άκρη του δρόμου. Πλησίασα, άναψα τον φακό του κινητού μου και το τι είδα δεν περιγράφεται», είπε.

Πρόσθεσε μάλιστα, ότι ο ίδιος γνώριζε το θύμα και όπως είπε ποτέ δεν είχε δώσει δικαιώματα στο χωριό, καθώς ήταν φιλήσυχος.

«Έπεσα από τα σύννεφα με αυτά που άκουσα. Δεν ήξερε κανείς στο χωριό όλα αυτά για κακοποίηση των παιδιών. Δεν ξέρω τι να πω, το μόνο που ξέρω είναι ότι 0 26χρονος είχε μεγάλη αδυναμία στα αδέλφια του», τόνισε.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top