Θρίλερ με τον θάνατο 46χρονης στη Λαμία

Μετά από το γυμναστήριο πήγε για ποτό και άρχισε να βγάζει αφρούς από το στόμα

Την υπόθεση του θανάτου μιας 46χρονης γυναίκας από τη Λαμία εξετάζουν οι Αρχές.

Η άτυχη γυναίκα η οποία ήταν και μητέρα, έχασε ξαφνικά τη ζωή της ενώ είχε πάει για πρόχειρο φαγητό στην πλατεία Λαού στη Λαμία μαζί με έναν 48χρονο άνδρα.

Όπως ανέφερε στην κατάθεσή του στην Αστυνομία ο 48χρονος, οι δυο τους είχαν γνωριστεί πριν λίγες ώρες στο γυμναστήριο. Έτσι αποφάσισαν μετά την προπόνηση να πάνε σε γνωστό bar της περιοχής. Μετά το ποτό, πήγαν για πρόχειρο φαγητό στην Πλατεία Λαού. Ξαφνικά η γυναίκα άρχισε να μην αισθάνεται καλά και να βγάζει αφρούς από το στόμα.

Ο 48χρονος την έβαλε στο αυτοκίνητό του και την πήγε στα Επείγοντα, ενώ στο δρόμο η γυναίκα είχε χάσει ήδη τις αισθήσεις της.

Λίγα λεπτά αργότερα οι γιατροί στο νοσοκομείο Λαμίας του ανακοίνωσαν ότι η 46χρονη γυναίκα είναι νεκρή και σοκαρίστηκε.

Ο 48χρονος είχε υποστηρίξει αρχικά στους γιατρούς στα Επείγοντα του ΓΝ Λαμίας ότι ο ίδιος είχε σταματήσει στην πλατεία Λαού για φαγητό και η 46χρονη άνοιξε την πόρτα του αυτοκινήτου και τον παρακάλεσε να τη μεταφέρει στο Νοσοκομείο γιατί δεν αισθανόταν καλά.

Η 46χρονη, μητέρα δύο παιδιών, καταγόταν από χωριό του Δομοκού και έμενε στη Λαμία, ενώ δεν είχε απασχολήσει ποτέ στο παρελθόν την αστυνομία, όπως φυσικά και ο 48χρονος, ο οποίος είναι από τις Ράχες.

Όλα δείχνουν ότι η 46χρονη «έφυγε» από παθολογικά αίτια, ωστόσο οι Αρχές συνεχίζουν την έρευνα προκειμένου να εξεταστούν όλα τα ενδεχόμενα, ενώ έχει παραγγελθεί η απαραίτητη νεκροψία – νεκροτομή προκειμένου να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια που έκοψαν απότομα το νήμα της ζωής της

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top