Μάνδρα: To κινητό της 51χρονης θα "δείξει" τον δολοφόνο

Η δολοφονία της οφείλεται σε προσωπικά κίνητρα

Η αστυνομία αποδίδει σε προσωπικά κίνητρα τη δολοφονία της 51χρονης γυναίκας από τη Μάνδρα, η οποία εκτελέστηκε εν ψυχρώ τα ξημερώματα της Πέμπτης.

«Μιλάμε για μία εκτέλεση που έγινε από πολύ κοντινή απόσταση και οι δύο σφαίρες χτύπησαν τη γυναίκα στο κεφάλι. Ήταν γυναίκα που δεν είχε απασχολήσει ποτέ για τον παραμικρό λόγο. Δεν φαίνεται να είχε κάποιον εχθρό που θα ήθελε να τη βγάλει από τη μέση. Η αστυνομία ψάχνει να βρει το κίνητρο της δολοφονίας και τις επόμενες μέρες θα ανοίξουν και το κινητό της για να δουν τι μηνύματα είχε λάβει και από ποιον» είπε χαρακτηριστικά ο Παναγιώτης Μπούσιος στο μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων του Star.

Πώς ακριβώς συνέβη η δολοφονία

Τα ξημερώματα της Πέμπτης η 51χρονη είχε βγει με μία φίλη της και όταν επέστρεψε στο σπίτι της, της είχαν στήσει καρτέρι και την πυροβόλησαν 2 φορές στο κεφάλι.

Στο σπίτι κοιμόταν ο ένας από τους δύο γιους της. Η είδηση του θανάτου της, σόκαρε τους γείτονες αφού επρόκειτο για γυναίκα που δεν είχε δημιουργήσει ποτέ πρόβλημα και δεν είχε εχθρούς.

Όπως είχε αναφέρει, ο Γιώργο Καραιβάζ στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» η γυναίκα ήταν χωρισμένη και είχε κάνει ασφαλιστικά μέτρα στον πρώην σύζυγό της.

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top