Η συζήτηση της Μαριάννας Β. Βαρδινογιάννη με την Πρόεδρο της Δημοκρατίας της Εσθονίας

Η Πρέσβυς Καλής Θελήσεως της UNESCO και η Kersti Kaljulaid συζήτησαν τις προοπτικές συνεργασίας τους σε θέματα εκπαίδευσης

Επίσημο δείπνο προς τιμήν της Kersti Kaljulaid

Δείπνο προς τιμήν της Προέδρου της Δημοκρατίας της Εσθονίας, κυρίας Kersti Kaljulaid, παρατέθηκε στο Προεδρικό Μέγαρο από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλο. Το "παρών" στην δεξίωση έδωσε και η Πρέσβυς Καλής Θελήσεως της UNESCO Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη. 

(Η Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη με την Εσθονή Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Kersti Kaljulaidκαι τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλο)

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας της Εσθονίας και η Πρέσβυς Καλής Θελήσεως της UNESCO κυρία Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη συζήτησαν τις προοπτικές συνεργασίας τους σε θέματα εκπαίδευσης.

(Η Πρέσβυς Καλής Θελήσεως της UNESCO κυρία Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη, με την Πρόεδρο της Δημοκρατίας της Εσθονίας, Kersti Kaljulaid , και τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλο)

Η Kersti Kaljulaid πραγματοποιεί διήμερη επίσκεψη στη χώρα μας, μετά από πρόσκληση του Προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου.

(Η Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη, Πρέσβυς Καλής Θελήσεως της UNESCO)

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής της, η Πρόεδρος της Δημοκρατίας της Εσθονίας κατέθεσε στεφάνι στο Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη, είχε κατ΄ιδίαν συνάντηση με τον Προκόπη Παυλόπουλο, ενώ στη συνέχεια είχε συνομιλία και με τον Πρόεδρο της Βουλής, Νίκο Βούτση.

(Η Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη με τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ, Ναύαρχο Ευάγγελο Αποστολάκη)

Σήμερα Παρασκευή, η Kersti Kaljulaid συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, ενώ αργά το βράδυ θα αναχωρήσει από την Ελλάδα για την Εσθονία.

(Η Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη με τον πρώην Υπουργό Εξωτερικών, Πέτρο Μολυβιάτη)

(Η Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη και ο πρώην Υπουργός Εξωτερικών, Πέτρος Μολυβιάτης, στο επίσημο δείπνο προς τιμήν της Εσθονής Προέδρου της Δημοκρατίας, Kersti Kaljulaid)

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top