Στον ανακριτή σήμερα η 18χρονη παιδοκτόνος της Πετρούπολης με τη μητέρα της

Η νεαρή κοπέλα ομολόγησε ότι έπνιξε το βρέφος ενώ πρώτα το είχε θηλάσει

Δείτε στο video τι λένε οι συμμαθητές της 19χρονης στο ΕΠΑΛ - Η ίδια είναι σε άθλια ψυχολογική κατάσταση

 

Στον ανακριτή οδηγούνται σήμερα για να δώσουν εξηγήσεις η 18χρονη παιδοκτόνος της Πετρούπολης με τη μητέρα της.

Η νεαρή κοπέλα και μαθήτρια του ΕΠΑΛ, ομολόγησε προανακριτικά ότι έπνιξε το βρέφος λίγο αφότου το έφερε στον κόσμο και ενώ πρώτα το είχε θηλάσει.

Σε βάρος τόσο της 18χρονης όσο και της μητέρας της, έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση κατά συναυτουργία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ράκος τώρα η 19χρονη βρεφοκτόνος - Την καίνε οι μαρτυρίες των συμμαθητών της από το ΕΠΑΛ

Πετρούπολη: «Με έθαψαν κι έμενα ζωντανό», λέει ο αδελφός της 18χρονης

ΣΟΚΑΡΟΥΝ ΟΙ ΠΡΟΑΝΑΚΡΙΤΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΟΜΟΛΟΓΙΕΣ

 

Η 18χρονη παιδοκτόνος της Πετρούπολης στην προανακριτική της ομολογία είχε αναφερθεί στην ερωτική της ζωή αλλά και στο γεγονός ότι μέχρι τον 7ο μήνα δεν είχε αντιληφθεί ούτε η ίδια πως είναι έγκυος.

Μάλιστα είχε περιγράψει και πώς αφαίρεσε τη ζωή του νεογέννητου μωρού της:

«Η μητέρα μου μέχρι εκείνη την ημέρα δεν ήξερε πως ήμουν έγκυος. Όταν με έπιασαν οι πόνοι αναγκάστηκα να της το πω. Μπήκα στο μπάνιο και εκείνη κάθισε απ´ έξω γιατί δεν χωρούσαμε. Δεν μπορούσε να δει τί γίνονταν έτσι που ήταν η πόρτα. Γέννησα. Έπλυνα το μωρό στο νιπτήρα και εκείνο πήγε στο στήθος μου και έφαγε. Μετά από λίγη ώρα άκουσα το μωρό να βγάζει κάποιους περίεργους ήχους. Είδα πως από την μύτη και το στόμα έτρεχε αίμα και δεν ενέπνεε. Μου είπε (σ.σ η μητέρα της) πως τα παλιά χρόνια βάζανε λίγο χαρτάκι μέσα στο στόμα του παιδιού για να τραβήξει το αίμα...Αφού έβγαλα το χαρτί από το στόμα, πήρα ένα κομμάτι από κορδόνι που βρήκα μέσα στο μπάνιο και το έδεσα στο λαιμό του μήπως ενοχληθεί και αντιδράσει. Μετά φώναξα την μαμά μου να μου φέρει και άλλο χαρτί και το έβαλα στο στόμα του. Αλλά πάλι δεν ανέπνεε και το άφησα όπως ήταν».

«ΕΙΔΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΖΕΙ ΤΟ ΜΩΡΟ ΚΑΙ ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΑ ΝΑ ΤΟ ΠΕΤΑΞΩ»

 

Η μητέρα της νεαρής παιδοκτόνου που αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα με την κατάθλιψη, είπε πως από τον περασμένο Φεβρουάριο φοβόταν πως θα πάει η κόρη της φυλακή γι΄αυτό και κράτησε το στόμα της κλειστό.

Προανακριτικά ομολόγησε πως ήταν εκείνη που πέταξε το μωρό στον κάδο όταν διαπίστωσε πως ήταν νεκρό:

«Είδα μέσα το μωρό, το οποίο ήταν τυλιγμένο με ένα σεντόνι. Μου φάνηκε πεθαμένο και είδα ότι μέσα στο στόμα του είχε χαρτιά. Τρελάθηκα δεν ήξερα τί να κάνω...Ρωτούσα συνέχεια (σ.σ. την κόρη της) γιατί έβαλε το μωρό μέσα στη σακούλα και γιατί έβαλε τα χαρτιά στο στόμα του. Της είπα πως δεν έπρεπε να κάνει αυτό το κακό, γιατί θα μπορούσαμε να δίναμε κάπου το μωρό, όπως σε μια οικογένεια που δεν έχει παιδιά. Πάλι δεν μου απαντούσε. Μετά είδα ξανά ότι δεν ζει το μωρό και αφού είχε πεθάνει και δεν μπορούσαμε να το δώσουμε κάπου , αναγκάστηκα να πάω να το πετάξω. Άνοιξα τον πρώτο κάδο που βρήκα μπροστά μου και πέταξα την σακούλα με το μωρό. Δεν παράχωσα την σακούλα, απλά την άφησα μέσα».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top