Πετρούπολη: «Με έθαψαν κι έμενα ζωντανό», λέει ο αδελφός της 18χρονης

«Η μία μου αδελφή δεν μπορεί να κάνει παιδιά και η άλλη τα σκοτώνει»

Κλαίγοντας με λυγμούς ο αδελφός της 18χρονης, η οποία μαζί με τη μητέρα της σκότωσε το νεογέννητο μωρό της και το πέταξε σε κάδο σκουπιδιών στην Πετρούπολη δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει το κακό που τον βρήκε.

Διαβάστε επίσης: Φρικτές είναι οι λεπτομέρειες για τη δολοφονία βρέφους στην Πετρούπολη

«Έπασχα από επιλόχειο κατάθλιψη» - Τι είπε στον ανακριτή η 18χρονη που σκότωσε το βρέφος στην Πετρούπολη

«Γέννησα, το έπλυνα και πήγε στο στήθος μου κι έφαγε» λέει η 18χρονη βρεφοκτόνος

«Δεν μπορώ να το πιστέψω. Δεν είχα καταλάβει τίποτα. Μακάρι να το είχα καταλάβει. Δεν θα είχε συμβεί τίποτα από αυτά. Το ορκίζομαι. Αν δεν μπορούσαμε να το κρατήσουμε, θα το δίναμε… Είμαι τόσο χαζός και δεν το κατάλαβα; Χτυπάω το κεφάλι μου που δεν το κατάλαβα. Κάνω δυο δουλειές για να μην τους λείψει τίποτα κι εκείνες μου έκαναν αυτό το πράγμα; Με θάψανε και εμένα ζωντανό», είπε κλαίγοντας.

Μάλιστα αποκάλυψε και άλλη μια συνταρακτική λεπτομέρεια, σχετικά με την άλλη του αδελφή.

«Η αδελφή μου η άλλη όταν το έμαθε τρελάθηκε. Μου είπε “εγώ δεν μπορώ να κάνω παιδί και η αδελφή μου σκοτώνει το μωρό της”; Δεν μπορεί να το διαχειριστεί κι αυτή. Θα πέσει να πεθάνει», είπε στην εκπομπή Live News.

Το χρονικό της υπόθεσης

Σύμφωνα με τα στοιχεία της δικογραφίας, το μωρό που βρέθηκε νεκρό από ρακοσυλλέκτη στις 26 Φεβρουαρίου 2018 γεννήθηκε ζωντανό, κάτι το οποίο παραδέχθηκε στην ομολογία της και η 18χρονη.

Η έκθεση της ιατροδικαστού που πραγματοποίησε τη νεκροψία – νεκροτομή αναφέρει μάλιστα ότι ο θάνατος του νεογέννητου βρέφους «οφείλεται συνεπεία περιτύλιξης της τραχηλικής χώρας δια του ομφάλιου λώρου και δια βρόγχου, καθώς και απόφραξης της στοματικής κοιλότητας δια τεμαχίου χάρτου».

Το μωρό βρέθηκε, μέσα σε πλαστική σακούλα, πεταμένο σε κάδο σκουπιδιών. Ο ομφάλιος λώρος δεν είχε αποκοπεί και ήταν τυλιγμένος γύρω από το λαιμό του. Στο λαιμό του ήταν επίσης δεμένο ένα λεπτό κορδόνι, ενώ μέσα στο στόμα του υπήρχαν χαρτιά.

Η 18χρονη κατηγορείται για δολοφονία εκ προμελέτης.

Τι ομολόγησε η 18χρονη

Όπως ισχυρίστηκε η ίδια η εγκυμοσύνη προέκυψε τυχαία μετά από μια ευκαιριακή σχέση που είχε με άνδρα, τον οποίο είχε γνωρίσει μέσω κοινών γνωστών και με τον οποίο δεν είχε καμία επαφή έκτοτε.

Μάλιστα είπε ότι δεν είχε καταλάβει ότι ήταν έγκυος παρά μόνο όταν ήταν επτά μηνών και αποφάσισε να το κρύψει από τη μητέρα της και τον αδελφό της,  καθώς φοβόταν τις αντιδράσεις τους.

Η ανατριχιαστική περιγραφή του τοκετού

Στις 24 Φεβρουαρίου στις 11:30 το πρωί άρχισαν οι οδύνες του τοκετού. Η κοπέλα πήγε μέσα στο μπάνιο και με τη βοήθεια της μητέρας της, η οποία όπως ισχυρίζεται έμαθε για την εγκυμοσύνη εκείνη τη στιγμή, γέννησε ένα αγοράκι.

Η 18χρονη ομολόγησε ότι τύλιξε η ίδια το λαιμό του βρέφους με ένα κορδόνι και έφραξε το στόμα του με κομμάτια χαρτιού, τα οποία της έδωσε η μάνα της. Μετά ενημέρωσε τη μητέρα της για τον θάνατο του νεογνού, κι εκείνη πήρε μια σακούλα και πέταξε στον κάδο το μωρό.

Η ίδια μάλιστα ομολόγησε ότι στο παρελθόν είχε κάνει μία έκτρωση, καθώς και πάλι είχε μείνει έγκυος, από έναν άνδρα, ο οποίος, όπως είπε την κακομεταχειριζόταν.

«Μπήκα στο μπάνιο και εκείνη κάθισε απ’ έξω γιατί δεν χωρούσαμε. Δεν μπορούσε να δει τι γινόταν έτσι που ήταν η πόρτα. Γέννησα, το έπλυνα στο νιπτήρα κι εκείνο πήγε στο στήθος μου και έφαγε. Μετά από λίγη ώρα, άκουσα το μωρό να βγάζει κάποιους περίεργους ήχους. Είδα πως από τη μύτη και το στόμα έτρεχε αίμα και δεν ανέπνεε. Μου είπε πως τα παλιά χρόνια βάζανε λίγο χαρτάκι μέσα στο στόμα του παιδιού για να τραβήξει το αίμα… Αφού έβγαλα το χαρτί από το στόμα, πήρα ένα κομμάτι από κορδόνι που βρήκα μέσα στο μπάνιο και το έδεσα στο λαιμό του μήπως ενοχληθεί και αντιδράσει. Μετά φώναξα τη μαμά μου να μου φέρει και άλλο χαρτί και το έβαλα στο στόμα του. Αλλά πάλι δεν ανέπνεε και το άφησα, όπως ήταν. Φώναξα στη μάνα μου πως το παιδί δεν ανέπνεε, δεν ζούσε και εκείνη έβαλε τα κλάματα και είπε “τι θα κάνουμε τώρα”. Εγώ της είπα να φέρει μια σακούλα για να βάλω μέσα το μωρό, μαζί με άλλα σκουπίδια και να το αφήσουμε κάπου έξω. Εγώ έμεινα στο δωμάτιο μου και ζήτησα από τη μαμά μου να πάει να αφήσει κάπου έξω τη σακούλα με το μωρό», κατέθεσε η 18χρονη.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top