Τα παιδικά χωριά SOS αναζητούν "Μητέρες"

Προσφέρονται δέκα θέσεις εργασίας

Αναζητούν «μητέρες» τα Παιδικά Χωριά SOS

Τα Παιδικά Χωριά SOS, λόγω της πληθώρας αιτημάτων που έχουν δεχθεί το τελευταίο διάστημα για την φιλοξενία και την προστασία παιδιών που βρίσκονται σε κίνδυνο, αναζητούν άμεσα Μητέρες SOS.

Τουλάχιστον 10 θέσεις εργασίας προσφέρονται, καθώς αυτήν την περίοδο μεγάλη ζήτηση υπάρχει και στα τέσσερα Παιδικά Χωριά SOS, που λειτουργούν σε Βάρη, Πλαγιάρι Θεσσαλονίκης, Αλεξανδρούπολη και Ηράκλειο. Μάλιστα προσφέρεται ικανοποιητικός μισθός και ασφάλιση, ετήσια άδεια, οκτώ ρεπό το μήνα, διαμονή σε σύγχρονη κατοικία, αλλά και συνεχής εκπαίδευση και επιμόρφωση.

Βέβαια, το μεγαλύτερο όφελος είναι η αγάπη των παιδιών, που έχουν ανάγκη από μια «ζεστή» αγκαλιά.

Για τα «Χωριά» οι μητέρες είναι το Α και το Ω. Είναι ο άνθρωπος που ζει μαζί με τα παιδιά στο σπίτι και αναλαμβάνει να τους δώσει τη ζεστασιά που χρειάζονται για να μεγαλώσουν σ’ ένα περιβάλλον ασφάλειας που θα καλύπτει όλες τις φυσικές, συναισθηματικές και κοινωνικές τους ανάγκες. Είναι εκεί για να τα φροντίζει, να τα αγαπάει, σαν να είναι δικά της παιδιά, δημιουργώντας συναισθηματικούς δεσμούς με αποδοχή και σεβασμό για την προσωπικότητα κάθε παιδιού και να τα βοηθά να αναπτυχθούν, προκειμένου να ενταχθούν ως ενήλικα και ανεξάρτητα άτομα δημιουργικά στη κοινωνία.

Το «επάγγελμα» της Μητέρας SOS δίνει τη δυνατότητα σε δεκάδες γυναίκες σε όλη την Ελλάδα να ζήσουν «κοινωνικά» τη μητρότητα και να βρουν ένα καινούργιο νόημα σε μια ζωή προσφοράς και συναισθηματικής πληρότητας μέσω της ενασχόλησης με παιδιά.

Οι ενδιαφερόμενες θα πρέπει να είναι 35-50 ετών, χωρίς δικά τους παιδιά μικρής ηλικίας που έχουν την ανάγκη από την καθημερινή φροντίδα της μητέρας τους, να είναι απόφοιτοι Λυκείου, με καλή σωματική και ψυχική υγεία και με δυνατότητα σταθερής παραμονής στο Χωριό.

Όσες μπορούν να βοηθήσουν θα πρέπει να στείλουν βιογραφικό σημείωμα στο soshr@sos-villages.gr, με υποσημείωση «Για τη θέση Μητέρας SOS» ή να επικοινωνήσουν στο 210-3238048, καθημερινά από τις 10:00-17:00, έως και την 1η Ιουνίου

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top