Φόνος 33χρονου στον Ασπρόπυργο: Στο φως ένα οικογενειακό δράμα

Η μητέρα της 19χρονης που έμεινε χήρα με ένα 2χρονο κοριτσάκι εξομολογείται στην κάμερα

Ο φόνος του 33χρονου Πακιστανού στον Ασπρόπυργο έφερε στο φως ένα οικογενειακό δράμα. Σύμφωνα με τα όσα περιγράφει η μητέρα της 19χρονης που έμεινε χήρα με ένα 2χρονο κοριτσάκι, οι γονείς της μεγάλωσαν την κόρη της όπως ακριβώς και την ίδια.... Χωρίς γράμματα, χωρίς φίλους, κλεισμένη μέσα στο σπίτι με μόνο σκοπό να παντρευτεί μικρή και να κάνει παιδί. Τώρα κάνει έκκληση να ...σωθεί όπως λεει η εγγονή της.

ΜΗΤΕΡΑ ΜΑΡΙΑΣ:  «Τα έζησα εγώ, τα έβλεπα να τα ζει η κόρη μου, και να είμαι αδύναμη. Γι΄ αυτό παρακαλάω, όποιος είναι υπεύθυνος γι΄ αυτό το πράγμα, μην αφήσει αυτό το παιδάκι να καταστραφεί».

ΓΙΑ "ΚΩΣΤΑΛΕΞΙ" ΜΙΛΑΕΙ Η ΜΗΤΕΡΑ ΤΗΣ 19ΧΡΟΝΗΣ

Η Ρούλα είναι 33 ετών. Είναι μια γυναίκα που έγινε μητέρα στα 13 της και όπως υποστηρίζει στην εκπομπή ΤΑΤΙΑΝΑ LIVE, ο κατηγορούμενος πατέρας της αλλά και η μάνα της, από την ημέρα που γεννήθηκε την είχαν κλεισμένη στη ...φάρμα του τρόμου, όπως ισχυρίζεται. Έραβε ρούχα για να βοηθάει οικονομικά τους γονείς της χωρίς να έχει καμία επαφή με τον ..έξω κόσμο.

ΜΗΤΕΡΑ 19ΧΡΟΝΗΣ : "ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΜΟΥ ΜΕ ΕΙΧΑΝ ΚΛΕΙΣΜΕΝΗ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΜΕ ΠΑΝΤΡΕΨΑΝ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ"

Έφυγε για να γλιτώσει όπως λέει από τους γονείς της που την πάντρεψαν με το ζόρι. Έτσι υποστηρίζει έκαναν και με την κόρη της Μαρία.

Προσπάθησε όπως ισχυρίζεται να την πάρει από εκεί αλλά δεν τα κατάφερε. Τελικά το κοριτσάκι της παντρεύτηκε τον Πακιστανό όταν ήταν ανήλικη. Το θύμα μάλιστα όπως φέρεται να υποστηρίζει η 19χρονη στις αρχές, της φερόταν βίαια.

ΜΑΡΙΑ - ΣΥΖΥΓΟΣ ΘΥΜΑΤΟΣ:  Ο Χάλεντ ήταν βίαιος και νευρικός. Όταν ήθελε να την απειλήσει έλεγε ότι θα τη σκοτώσει μπροστά στα μάτια των παππούδων της. Πολλές φορές την χτυπούσε. Πάνω στο σώμα της έχει ακόμα σημάδια από δαγκωνιές. Όταν νευρίαζε έμοιαζε με διάβολο.

Ο 62ΧΡΟΝΟΣ ΕΙΧΕ ΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙ ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΠΟΙΟΣ ΣΚΟΤΩΣΕ ΤΟΝ ΑΝΔΡΑ ΤΗΣ ΕΓΓΟΝΗΣ ΤΟΥ

Ο 62χρονος παππούς της κατηγορείται ότι σκότωσε με σκαλιστήρι τον 33χρονο. Στους αστυνομικούς φέρεται να είχε περιγράψει αναλυτικά το φόνο, στην ανακρίτρια όμως τα άλλαξε όλα.

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top