Ο πρώην σύντροφος της 22χρονης φοιτήτριας αποκλειστικά στο STAR

«Ήταν πολύ ευαίσθητη, αγαπούσε τα παιδιά και κανείς από τους φίλους δεν το πιστεύει αυτό που έγινε γι΄αυτό το κορίτσι» - Νέα ενημέρωση: 20:03

Αποκλειστικά στην εκπομπή του STAR «Αλήθειες με τη Ζήνα» μίλησε ο πρώην σύντροφος της 22χρονης φοιτήτριας που πέταξε το μωρό της στον ακάλυπτο στη Νέα Σμύρνη.

Όπως είπε ο νεαρός, με την κοπέλα είχαν σχέση για περίπου έναν χρόνο. Γνωρίστηκαν στο ΤΕΙ Καλαμάτας, όπου σπούδαζαν όταν εκείνος ήταν τελειόφοιτος και εκείνη στο πρώτο έτος σπουδών της. Χώρισαν τον περασμένο Μάιο.

Ο πρώην σύντροφος της κοπέλας ισχυρίζεται πως δεν είχε καμία επικοινωνία με την κοπέλα, παρά μόνο τον Σεπτέμβριο, όταν συνομίλησαν και του εκμυστηρεύτηκε πως ήταν έγκυος από τη νέα σχέση που είχε κάνει μέσα στο καλοκαίρι.

«Τη ρώτησα ποιος είναι ο πατέρας και αν το ξέρει, γιατί μου πέρασε από το μυαλό ότι μπορεί να ήμουν κι εγώ. Μου είπε ότι του το είπε και εκείνος εξαφανίστηκε. Ήταν προβληματισμένη, σε απόγνωση. Της πρότεινα να το πει στη μαμά της και να δουν πως θα το χειριστούν. Μου είχε πει ότι φοβόταν» περιγράφει.

«Ήταν πολύ ευαίσθητη, αγαπούσε τα παιδιά και κανείς από τους φίλους δεν το πιστεύει αυτό που έγινε γι΄αυτό το κορίτσι» προσθέτει. 

Ακούστε στο βίντεο τι λέει για τον χαρακτήρα της 22χρονης

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top