Στους σεσημασμένους κακοποιούς αναζητούν τους δολοφόνους του επιχειρηματία A. Σταματιάδη

Στην Άνδρο φίλοι και συγγενείς θα πουν το τελευταίο αντίο

Στα τυφλά συνεχίζουν τις έρευνές τους οι αστυνομικοί της Ασφάλειας για τον εντοπισμό των δραστών της δολοφονίας του επιχειρηματία Αλέξανδρου Σταματιάδη. Έχουν ανασύρει τους φακέλους συμμοριών ληστών που έδρασαν την τελευταία και συγκρίνουν τον τρόπο δράσης και τα χαρακτηριστικά, αφού θεωρούν πολύ πιθανό το ενδεχόμενο οι κακοποιοί  να είναι αλλοδαποί που είχαν συλληφθεί στο παρελθόν και έχουν αποφυλακιστεί.

Συμμορίες Αλβανών και Γεωργιανών κακοποιών που έκαναν ληστείες και διαρρήξεις στην Αττική την τελευταία πενταετία και τα μέλη τους έχουν αποφυλακιστεί πρόσφατα βρίσκονται στο επίκεντρο των ερευνών των αστυνομικών για τη δολοφονία του Αλέξανδρου Σταματιάδη.

Η κηδεία του επιχειρηματία θα γίνει στην ιδιαίτερη πατρίδα του την Άνδρο. Το νησί που τόσο αγαπούσε.

 

Ο Αλέξανδρος Σταματιάδης πάλεψε 19 ημέρες να κρατηθεί στη ζωή. Έξω από την εντατική βρίσκονταν συνεχώς η σύζυγος και τα παιδιά του, συγγενείς και πολλοί φίλοι. Ο γιος του, τις δύσκολες αυτές ημέρες,  έβαλε στο προφίλ του στο facebook μια οικογενειακή φωτογραφία από παλιές ευτυχισμένες στιγμές. Τότε που κανείς δεν φανταζόταν το τραγικό τέλος του Αλέξανδρου Σταματιάδη.

 

Δείτε ολόκληρο το δελτίο ειδήσεων του Star εδώ

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top