Μόνο στο Star ο εγκέφαλος της απαγωγής του εφοπλιστή Π. Παναγόπουλου

Μιλά για τη σχέση του με τον Β. Στεφανάκο

Για τις κατηγορίες που τον βάρυναν, άδικα όπως λέει, για εκτέλεση συμβολαίων θανάτου και τη σχέση του με τον πρώην νονό της νύχτας, Β. Στεφανάκο, ο οποίος δολοφονήθηκε στο Χαϊδάρι στις 17 Ιανουαρίου 2018 μίλησε ο άνθρωπος που κατηγορήθηκε ως ο εγκέφαλος στην απαγωγή του εφοπλιστή Π. Παναγόπουλου.

Ο Απόστολος Πετράκης, μιλώντας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» και στην Ρούλα Κουσκουρή, ξεκαθαρίζει ότι δεν έχει καμία σχέση με συμβόλαια θανάτου.

«Δεν σκοτώνω για λεφτά. Δε θα το έκανα ποτέ στη ζωή μου αυτό. Θα σκότωνα μόνο για να προστατεύσω την οικογένειά μου και τον εαυτό μου, για κανέναν άλλο λόγο. Δυστυχώς εκείνη την εποχή που έγινε η απαγωγή Παναγόπουλου, η αστυνομία και κάποιοι πολιτικοί παράγοντες, λόγω της δολοφονίας Γρηγορόπουλου και όσων ακολούθησαν, βρήκαν μια σανίδα σωτηρίας με την υπόθεσή μας και τα έβαλαν όλα μαζί. Χρέωσαν δηλαδή σε ανθρώπους πράγματα με τα οποία δεν είχαν καμία σχέση. Εγώ βρέθηκαν ξαφνικά μπλεγμένος με συμβόλαια θανάτου για τα οποία δεν έχω κατηγορηθεί», είπε.

Αρνήθηκε επίσης οποιαδήποτε εμπλοκή στην απαγωγή Λεμπιδάκη, ενώ αναφέρθηκε και στον Βασίλη Στεφανάκο, τον οποίο χαρακτήρισε πολύ καλό του φίλο.

«Με τον Βασίλη είχαμε άριστες προσωπικές σχέσεις. Τον θεωρούσα φίλο μου, ήταν ένας από τους πιο υπέροχους ανθρώπους που έχω γνωρίσει στη ζωή μου. Ξεχώριζε από όλο το κομμάτι της παρανομίας, ήταν καλλιεργημένος, μορφωμένος, με αρχές και αξίες, που είχε άποψη», είπε.

Οι δυο τους μάλιστα ήταν και συγκάτοικοι στο ίδιο κελί στις φυλακές Κορυδαλλού πριν τη δίκη για την απαγωγή Παναγόπουλου.

«Στεναχωρήθηκαν πάρα πολύ με το θάνατό του, γιατί τον εκτιμούσα ιδιαίτερα», είπε.

Ο ίδιος πάντως δεν φοβάται για τη ζωή του ακόμα κι αν το όνομά του έχει εμπλακεί με συμβόλαια θανάτου, στα όποια, όπως λέει, δεν είχε καμία συμμετοχή.

«Δεν έχω μάθει να ζω με τον φόβο στη ζωή μου, αλλά δεν έχω μάθει να είμαι και ηλίθιος», είπε με νόημα.

Η απαγωγή του επιχειρηματία Περικλή Παναγόπουλου είχε γίνει τον Ιανουάριο του 2009 ενώ τα λύτρα από αυτή δεν έχουν βρεθεί μέχρι σήμερα.

Ειδικότερα, το Εφετείο έπειτα από τρία περίπου χρόνια ακροαματικής διαδικασίας ανακοίνωσε την απόφασή του για τις ποινές και τα ελαφρυντικά για τους 14 συνολικά κατηγορούμενους της υπόθεσης

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top