Εγκλωβίστηκαν σε καταφύγιο στην Βασιλίτσα λόγω της κακοκαιρίας

Θλίψη προκαλούν οι εικόνες... εγκατάλειψης από την Πιαλεία Τρικάλων

Τελειωμό δεν έχουν οι καταστροφές που σημειώνονται τις τελευταίες ημέρες από τα έντονα καιρικά φαινόμενα,  σε πολλές περιοχές της χώρας.

Θλίψη προκαλούν οι εικόνες εγκατάλειψης που μας έρχονται από την Πιαλεία Τρικάλων, ενώ πλάνα από τη Ζαχάρω, μαρτυρούν το μέγεθος της καταστροφής     

Απόλυτη ερημιά στην Πιαλεία  Τρικάλων

 Μετά από τέσσερις ημέρες το κατολισθητικό φαινόμενο και οι καθιζήσεις που... ισοπέδωσαν τον οικισμό Αλπίνα βρίσκεται ακόμα σε εξέλιξη. Οι εικόνες που μας έρχονται καταγράφουν το απόλυτο χάος, την απόλυτη ερημιά.

Αυτοψία στον γκρεμισμένο οικισμό

Η τεχνική υπηρεσία της περιφερειακής ενότητας Τρικάλων έφτασε στην περιοχή για...αυτοψία. Κάτοικοι , που έχουν εγκαταλείψει τα σπίτια τους΄, ακολουθούν τη....διαδρομή της καταστροφής, κοιτώντας με...απόγνωση ό,τι απέμεινε.

Εγκλωβισμένοι στο καταφύγιο της Βασιλίτσας

Έπειτα  από πέντε ολόκληρες μέρες, μόλις σήμερα κατάφεραν τα εκχιονιστικά μηχανήματα να ελευθερώσουν 20 ανθρώπους - 6 εργαζόμενους και 14 πελάτες - που εγκλωβίστηκαν στο καταφύγιο της Βασιλίτσας. Όμως μετά τις....πολικές θερμοκρασίες, που πάγωσαν τα πάντα στα Γρεβενά, το θερμόμετρο αύριο θα δείξει...12 βαθμούς Κελσίου .

Σύμφωνα με τον μετεωρολόγο Μανώλη Αναδρανιστάκη τόνισε πως :  «Οι....υψηλές για την εποχή θερμοκρασίες , οι οποίες θα συνεχιστούν σχεδόν όλη της εβδομάδα μας... ενημερώνουν πως η Άνοιξη είναι προ των πυλών» 

 

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top