Σε απόγνωση ο πατέρας της μικρής Μελίνας: «Υπάρχει συγκάλυψη»

Οι αντιφάσεις των δύο πορισμάτων

Αντιφατικές μαρτυρίες και αλλαγές σε κομβικά σημεία της υπόθεσης του θανάτου της μικρής Μελίνας υπάρχουν στις δύο εκθέσεις τους σώματος επιθεωρητών υγείας. Ο τραγικός πατέρας μιλάει στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star για συγκάλυψη.

«Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για την έρευνα που έχετε κάνει, την ενδελεχή έρευνα, έχω πέσει από τα σύννεφα, υπάρχει συγκάλυψη, μιλάμε για χοντρά πράγματα, μιλάμε για λάθος δοσολογίες , μιλάμε για ευθύνες και μιλάμε για πορίσματα τα οποία αλλάζονται και σβήνονται πράγματα».

Αντιφάσεις στις μαρτυρίες για τα επεισόδια και την ποσότητα φαρμάκων που χορηγήθηκαν στη Μελίνα

 

Η  σπαρακτική αντίδραση του πατέρα της μικρής Μελίνας. Το τελικό πόρισμα δεν έχει ακόμα εκδοθεί από την 7η υγειονομική περιφέρεια Κρήτης, ωστόσο οι δυο εκθέσεις από το σώμα επιθεωρητών υπηρεσιών υγείας  είναι αποκαλυπτικές.

1η  έκθεση: Μάιος 2017

 

Αναδείχθηκε βαριά ιατρική αμέλεια για την αναισθησιολόγο Νεκταρία Πολάκη για μη ορθή χρήση ιατρικών πρωτοκόλλων για την ανάταξη του βρογχόσπασμου και τις χορηγούμενες ενδοφλεβίως αυξημένες δόσεις αδρεναλίνης, καθώς επίσης και αμέλεια για την καρδιολόγο και τη νοσηλεύτρια.

2η έκθεση: 2018

 

Η δεύτερη έκθεση του 2018, δηλαδή ένα χρόνο μετά επιχειρεί σε ορισμένα σημεία να εμφανίσει την υπόθεση με διαφορετικό τρόπο. Δεν θεωρεί προαπαιτούμενο το ότι δεν έγινε ακτινογραφία θώρακος στο παιδί. Δεν αναφέρει ότι έγιναν παρεκκλίσεις από τα πρωτόκολλα. Δεν αναφέρεται στη Νεκταρία Πολάκη για την έλλειψη εκπαίδευσης πάνω στην αναισθησιολογία παιδιών. Η ευθύνη μεταφέρεται γενικά στο αναισθησιολογικό τμήμα.

«Έχω στοχοποιήσει και καλό είναι να βγούνε να μιλήσουν να πούνε την αλήθεια γιατί θα έχουμε προβλήματα, πολλά προβλήματα. Είμαι πάρα πολύ εξοργισμένος, το παιδί μου είναι στον τάφο», καταγγέλει ο πατέρας της Μελίνας.

Η γενική επιθεωρήτρια δημόσιας διοίκησης Μαρία Παπασπύρου έχει πέσει σε διαρκείς αντιφάσεις μέσα σε 48 ώρες, από όταν δηλαδή ο Άδωνις Γεωργιάδης έφερε το θέμα στη Βουλή.

Αρχικά δήλωσε πως το θέμα δεν είναι στις αρμοδιότητές της. Μετά ότι το σώμα επιθεωρητών έχει λίγους υπαλλήλους και πολλές υποθέσεις να διεκπεραιώσει γι αυτό αργεί το πόρισμα. Πριν λίγες ώρες δήλωσε πως ως εκ θαύματος το πόρισμα έφτασε στα χέρια της. Ξαφνικά μετά από 1,5 χρόνο…

Η φράση του πατέρα της Μελίνας τα λέει όλα: «Αν σκότωνα εγώ κάποιον στο νοσοκομείο μέσα μάλλον θα γινόταν τάκα τάκα όλα. Δεν θα ξαναδώ το παιδί μου. Αυτοί τα δικά τους τα βλέπουν»...

 

Δείτε live το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star με τη Μάρα Ζαχαρέα εδώ.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top