Μόνο στο Star η πεθερά του καρδιολόγου που δολοφονήθηκε στη Σητεία: «Το παιδί πρέπει να μείνει μαζί μου»

Μάχη με τους συγγενείς του γιατρού που διεκδικούν την επιτροπεία του 5χρονου γιου του

Την αθωότητά της φωνάζει μέσα από τις φυλακές οι χήρα του καρδιολόγου ο οποίος δολοφονήθηκε σε ενέδρα από τον εραστή της στη Σητεία. Την ίδια ώρα τραγικό πρόσωπο είναι ο 5χρονος γιος του γιατρού και της 38χρονης Βουλγάρας, ο οποίος βρίσκεται στο επίκεντρο μιας σκληρής διαμάχης στην οποία οι συγγενείς του θύματος και η μητέρα της 38χρονης διεκδικούν την επιτροπεία του.

Μιλώντας αποκλειστικά στην εκπομπή του Star «Αλήθειες με τη Ζήνα», η γιαγιά του μικρού υποστηρίζει ότι το παιδί πρέπει να μείνει μαζί της γιατί είναι ο μοναδικός άνθρωπος που γνωρίζει και τον έχει μεγαλώσει από μωρό.

«Το παιδί είναι μαζί μου. Κάθε μέρα ψάχνει τη μαμά του. Μιλάει μαζί της καθημερινά τρεις με τέσσερις φορές την ημέρα. Και τον μπαμπά του τον αναζητούσε στην αρχή, αλλά πλέον του έχουμε εξηγήσει τι έχει συμβεί. Πολλές φορές είναι μελαγχολικό, τον βλέπω σκεφτικό και όταν τον ρωτάω τι έχει μου λέει ότι του λείπει η μαμά του», είπε η γιαγιά του παιδιού.

Όπως τόνισε ο μικρός παρακολουθείται από ψυχολόγο ενώ για τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει για την επιτροπεία του παιδιού σημείωσε:

«Το παιδί το έχω μεγαλώσει εγώ. Πρέπει να είναι με τη γιαγιά του που την ξέρει. Οι συγγενείς του πατέρα του δεν τον ξέρουν καθόλου. Δεν τον έχουν δει ποτέ. Το δικαστήριο θα αποφασίσει τι θα γίνει».

Όπως είπε μάλιστα ο δικηγόρος της 38χρονης, η αδελφή του καρδιολόγου αφενός διεκδικεί την επιτροπεία του 5χρονου, αφετέρου ζητά να γίνει και εξέταση DNA για να διαπιστωθεί αν όντως ο καρδιολόγος ήταν ο πατέρας του.

Ισχυρίστηκε μάλιστα ότι όλα αυτά γίνονται για να μπορεί η ίδια να είναι η μοναδική δικαιούχος της μεγάλης περιουσίας του γιατρού, κατηγορώντας την ότι δεν την ενδιαφέρει καθόλου η ψυχολογία και το καλό του μικρού. 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top