Ημερολόγιο 2018 του 2ου ΔΙΕΚ Κορυδαλλού - Μια 2η ευκαιρία για φυλακισμένους!

Μαθήματα κατάρτισης σε εγκλείστους ως εφόδιο ζωής

Ημερολόγιο 2018 του 2ου ΔΙΕΚ Κορυδαλλού

Το ημερολόγιο για το 2018 ετοίμασαν για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, οι καταρτιζόμενοι του 2ου ΔΙΕΚ Κορυδαλλού, το οποίο στεγάζεται και λειτουργεί εντός του Καταστήματος Κράτησης Κορυδαλλού.

Απώτερος σκοπός και όραμα του ΔΙΕΚ αποτελεί η παροχή υψηλού επιπέδου κατάρτισης και η δημιουργία των κατάλληλων συνθηκών που επιτρέπουν την ελεύθερη, γόνιμη και δημιουργική έκφραση σε εκπαιδευτικό και όχι μόνο επίπεδο. Ο τίτλος του ημερολογίου “Άνθρωπος και Συναίσθημα”, αρδεύει τη θεματική του από την αδιάρρηκτη και αδιάλειπτη σχέση μεταξύ φύσης, βιολογικής ύπαρξης και ανθρώπινης υπόστασης.

Χορηγός στην προσπάθεια των εγκλείστων σπουδαστών είναι ο Σύλλογος Συμπαράστασης Κρατουμένων «Ο ΟΝΗΣΙΜΟΣ», ο οποίος κάλυψε το κόστος έκδοσης του ημερολογίου. 

Όσοι επιθυμούν να ενισχύσουν το φιλόπτωχο ταμείο της φυλακής, μπορούν να το προμηθευτούν από την Κοινωνική Υπηρεσία του Καταστήματος Κράτησης Κορυδαλλού, επικοινωνώντας καθημερινά 8:00 - 14:30 στα τηλέφωνα 210 4940561, 210 4951229.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top