Θρίλερ με την εξαφάνιση των 16χρονων κοριτσιών από το Αίγιο

Όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά

Ένα απίστευτο θρίλερ ξεκίνησε το βράδυ της Κυριακής. Δύο 16χρονες κοπέλες εξαφανίστηκαν από τη δομή του χαμόγελου του Παιδιού. Στο Αίγιο σήμανε συναγερμός. Τα δύο ανήλικα κορίτσια τελικά βρέθηκαν τελικά στις 4 τα ξημερώματα κοντά στο λιμάνι του Πειραιά.

Τα δυο ανήλικα κορίτσια σώθηκαν χάρη στην παρατηρητικότητα ενός αστυνομικού που παρότι ήταν εκτός υπηρεσίας αναγνώρισε τις ανήλικες κοπέλες και επικοινώνησε με την υπηρεσία του. Τώρα στο μικροσκόπιο έχουν μπει τα μηνύματα των ανήλικων κοριτσιών στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης καθώς εξετάζονται όλα τα ενδεχόμενα, ακόμα και το ενδεχόμενο τα κορίτσια να έφυγαν με παρότρυνση τρίτου...

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Βρέθηκαν τα δύο 16χρονα κορίτσια που είχαν εξαφανιστεί από το Αίγιο

 

ΕΝΗΛΙΚΑΣ Ή ΚΥΚΛΩΜΑΤΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΤΩΝ ΑΝΗΛΙΚΩΝ ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ

Οι έρευνες δεν αποκλείουν κανένα ενδεχόμενο. Η ομορφιά και η αθωότητα των ανήλικων κοριτσιών τα καθιστά στόχο.. Τα κορίτσια μπορεί να προσεγγίστηκαν από κάποιον ενήλικα ή ακόμα και από κυκλώματα σωματεμπορίας, που δρουν στο διαδίκτυο και προσεγγίζουν κυρίως εφήβους.

ΠΑΙΔΟΨΥΧΟΛΟΓΟΙ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΙΣ 16ΧΡΟΝΕΣ

Οι ανήλικες κοπέλες μεταφέρθηκαν στο αστυνομικό τμήμα Πειραιά. Στην ασφάλεια, παρουσία κοινωνικού λειτουργού και παιδοψυχολόγου οι ανήλικες εξήγησαν του λόγους που δραπέτευσαν από την δομή του Χαμόγελου του Παιδιού στο Αίγιο, πως βρέθηκαν στον Πειραιά αλλά και ποιος ήταν ο προορισμός τους.

ΤΟ 70% ΤΩΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΕΩΝ ΑΦΟΡΑ ΕΦΗΒΟΥΣ

Οι ειδικοί κάνουν λόγο όχι για ένα μεμονωμένο περιστατικό αλλά για ένα μαζικό φαινόμενο που το ονομάζουν «φυγή των εφήβων». Το 70% των εξαφανίσεων αφορά παιδιά στην εφηβεία και οι απαντήσεις κρύβονται συνήθως στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star με τη Μάρα Ζαχαρέα εδώ.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top