Βρέθηκαν τα δύο 16χρονα κορίτσια που είχαν εξαφανιστεί από το Αίγιο

Αίσιο τέλος είχε η περιπέτειά τους

Εντοπίστηκαν τελικά καλά στην υγεία τους κοντά στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά, από έναν αστυνομικό οι δύο 16χρονες φίλες οι οποίες είχαν εξαφανιστεί από το βράδυ της Κυριακής.

Σύμφωνα με το Amber Alert που είχε εκδοθεί από τις 21:00 το βράδυ της Κυριακής είχαν να δώσουν σημεία ζωής η Εσμεράλντα Ν. και η Στέλλα Ρ., οι οποίες φιλοξενούνταν στη δομή του Χαμόγελου του Παιδιού στο Αίγιο.

Τα δύο κορίτσαι βρέθηκαν μόνα τους και πλέον οι αρχές ερευνούν το πώς τα δύο κορίτσια έφτασαν στον Πειραιά και αν στην εξαφάνισή τους εμπλέκεται κάποιο τρίτο πρόσωπο, όπως αρχικά είχαν εκφράσει την ανησυχία τους για το ενδεχόμενο αυτό οι υπεύθυνοι του Χαμόγελου. 

«Η Εσμεράλντα είναι 1,60 μ. και ζυγίζει 48 κιλά, έχει καστανόξανθα μακριά μαλλιά, καστανοπράσινα μάτια και την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε μαύρο μπουφάν, μαύρο κολάν με γκρι σχέδια και αθλητικά λευκά παπούτσια

Η Στέλλα είναι 1,56 μ. και ζυγίζει 58 κιλά, έχει καστανά μακριά μαλλιά, καστανά μάτια και την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε χακί μπουφάν, μαύρο κολάν με γκρι σχέδια και αθλητικά μαύρα παπούτσια», έλεγε αρχικά ανακοίνωση του συλλόγου.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top