Δύο αιτήσεις για το συλλαλητήριο της Κυριακής έχουν κατατεθεί στο Δήμο Αθηναίων

Με κλήρωση θα δοθεί σε κάποιον

Δύο αιτήσεις για το συλλαλητήριο της Κυριακής

Όχι μία, αλλά δύο ξεχωριστές αιτήσεις για την παροχή άδειας χρήσης της πλατείας Συντάγματος, ώστε να πραγματοποιηθεί εκεί το συλλαλητήριο για την ονομασία της ΠΓΔΜ την Κυριακή 4 Φεβρουαρίου έχουν κατατεθεί στον Δήμο Αθηναίων.

Όπως αναφέρει ανακοίνωση του Δήμου, κατά την πρώτη συνάντηση που είχε η αρμόδια αντιδήμαρχος Νέλλη Παπαχελά με τους φορείς δεν υπήρξε συμφωνία. Αύριο θα γίνει μια νέα συνάντηση και αν το αποτέλεσμα είναι ίδιο, τότε η άδεια θα δοθεί με… κλήρωση.

Σύμφωνα με πληροφορίες τη μία αίτηση έχει υποβάλει ο Δημήτριος Μιχάκης, ο οποίος όπως έχει δηλώσει εκπροσωπεί τα σωματεία «Ελληνορθόδοξο Κίνημα Σωτηρίας», «Πολιτιστικό Οδοιπορικό», «Παμμακεδονική Ένωση Αυστραλίας», «Επιστημονική Επιτροπή Εθνικών Ζητημάτων» και τον σύλλογο «Οι Μωμόγεροι».

Η δεύτερη αίτηση κατατέθηκε από τη «Συντονιστική Επιτροπή Πανεθνικού Παλλαϊκού Συλλαλητηρίου Παμμακεδονικών Ενώσεων Υφηλίου».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top